Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gramofon tesla nzc420 hi-fi

Od: prskac1* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

tak se mi konečně podařilo sehnat GRAMOFON TESLA NZC420.

Ale chci se zeptat na pár věcí...

Měnil jsem konce-byly odpálené, k tomu nové gumky na náhon talíře a samozřejmě jehlu.

Sehnal jsem japonskou-nahrazena původní polská vložka.

Gramofon hraje výtečně..

A teď k problému: Jedna strana(pravá), hraje méně než druhá(levá). Je to dáno samotnou deskou nebo je něco špatně.

A za další přepínač na předním panelu má být pro SEREO POSLECH zamáčknutý či nikoliv?

doplněno 15.09.13 10:24:

A ještě jedna věc, kde bych sehnal přenosku? Ta na gramofonu je už hodně jetá...

Jedná se o přenosku pro jehlu se 4piny...

doplněno 15.09.13 10:26:

Ještě přidám komplet popis...

oldradio.cz/...

doplněno 15.09.13 10:31:

Asi jsem to blbě napsal, jedná se mi o tu část, do které se vkládá přenoska, tedy ta část, která se upevňuje k ramínku..

Gramofon tesla nzc420 hi-fi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Je možné,že po výměně tranzistorů tyto nebyly spárovány a pak zesílení jednotlivých kanálů nemusí být stejné.Pokud se týče přenosky,mám je v šuplíku.Před časem jsem spolupracoval na výrobě s Teslou Litovel.Pokud bys měl blízko do Prahy,určitě bych ti ji přenechal.Ale musel bys si pro ni přijet.(vnitřní pošta.)

prskac1*
hodnocení

Takže na foto je to o co se mi jedná (držák přenosky). Máš to v interce.

Zatím díky.

Gramofon tesla nzc420 hi-fi #2

zajixxx*
hodnocení

0x

Někdy bylo nastavení váhy L,P na panelech gramofunů, ale to vy asi nemáte.

Zkuste reprobuktory prohodit, tím zjistíme zda li je problém v reproduktoru, či v zesilovač, případně ještě dál.

Můžou to být výstupním kondenzétorem, prakticky čímkoli...

doplněno 15.09.13 10:28:

Podle odkazu by to mělo mít nastavení váhy. -->BALANCE

prskac1*
hodnocení

Nastavení váhy mám(BALANCE)mám, ale když je na středu tak jedna strana hraje více...Možná bude ta zrada někde v zesilovači, mrknu na to..

jabraka*
hodnocení

0x

Toto mám k dispozici.Jen je mi záhadou,k čemu ti budou dva držáky přenosky.

JABRAKA

Gramofon tesla nzc420 hi-fi #3
prskac1*
hodnocení

Ten můj je totalně vychechlaný a špatně drží v ramínku. Přenoska(jehla se vychyluje do stran a nechci ji odrovnat. Nebyla nejlevnější.

doplněno 15.09.13 12:13:

Takže otázka zní:

Jestli jsi ochoten poslat a co mě to bude stát?

Vemu to i s přenoskou pokud ji k ničemu nemáš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]