Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
tak se mi konečně podařilo sehnat GRAMOFON TESLA NZC420.
Ale chci se zeptat na pár věcí...
Měnil jsem konce-byly odpálené, k tomu nové gumky na náhon talíře a samozřejmě jehlu.
Sehnal jsem japonskou-nahrazena původní polská vložka.
Gramofon hraje výtečně..
A teď k problému: Jedna strana(pravá), hraje méně než druhá(levá). Je to dáno samotnou deskou nebo je něco špatně.
A za další přepínač na předním panelu má být pro SEREO POSLECH zamáčknutý či nikoliv?
doplněno 15.09.13 10:24:A ještě jedna věc, kde bych sehnal přenosku? Ta na gramofonu je už hodně jetá...
Jedná se o přenosku pro jehlu se 4piny...
doplněno 15.09.13 10:26:Ještě přidám komplet popis...
doplněno 15.09.13 10:31:Asi jsem to blbě napsal, jedná se mi o tu část, do které se vkládá přenoska, tedy ta část, která se upevňuje k ramínku..
Je možné,že po výměně tranzistorů tyto nebyly spárovány a pak zesílení jednotlivých kanálů nemusí být stejné.Pokud se týče přenosky,mám je v šuplíku.Před časem jsem spolupracoval na výrobě s Teslou Litovel.Pokud bys měl blízko do Prahy,určitě bych ti ji přenechal.Ale musel bys si pro ni přijet.(vnitřní pošta.)
Někdy bylo nastavení váhy L,P na panelech gramofunů, ale to vy asi nemáte.
Zkuste reprobuktory prohodit, tím zjistíme zda li je problém v reproduktoru, či v zesilovač, případně ještě dál.
Můžou to být výstupním kondenzétorem, prakticky čímkoli...
doplněno 15.09.13 10:28:Podle odkazu by to mělo mít nastavení váhy. -->BALANCE
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.