Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat ... mám mobilní telefon který má schopnost připojit se k 3G síti a platím si kredit na telefon ( tzn žádný paušál ) kamarád mi říkal že 3G síť je zdarma ... je tomu tak? jde mi hlavně o Brno, protože tam brzy půjdu na vysokou školu. Znamená to tedy že mám v Brně k dispozici zcela zdarma všude pokrytí internetem? Pokud ne opravte mě. A když jsem v tom jak je na tom třeba Ostrava ( předpokládejme že pokud je něco v Brně je to určitě i v Praze )? Děkuji
2x
Není to zdarma. Internet si musíš předem koupit (dle tarifu tvého operátora) nebo pokud půjdeš na internet bez zakoupení tarifu, tak ti to bude účtovat za stažené / odeslané kb dat, což jsou velké peníze.
Už jsem to dnes tady zmiňoval, operátor mobil.cz má internet zdarma. I při jeho minimální rychlosti (po vyčerpání dat) je rychlost načítání stránek rychlá a to používám smartphone s prohlížečem opera mini (která tomu pomáhá).
0x
U zmíněného operátora (viz. výše) je přístup na 3G síť opravdu zdarma, po zakoupení sim karty je k dispozici internet s omezenou rychlostí, ale postačující pro pohodlné brouzdání na netu. ![]()
A kde na stránkách mají internet zdarma? Já jsem tam bohužel našel jenom za 185kč na měsíc/50mb fup ![]()
Ale jestli tam je někde zdarma tak hnedka kupuji ![]()
"Už jsem to dnes tady zmiňoval, operátor mobil.cz má internet zdarma. I při jeho minimální rychlosti (po vyčerpání dat) je rychlost načítání stránek rychlá a to používám smartphone s prohlížečem opera mini (která tomu pomáhá)."
Stačí se podívat na web: mobil.cz/...
Já to používám už kolem tří měsíců a zatím žádné problémy nebyly. Takže můžu tohoto operátora doporučit. ![]()
Toto už jde trochu mimo mě. :D Já to používám na brouzdání na mobilu k čemuž je to určené. Pochybuji, že by to bylo použitelné např. na noťasu. ![]()
Máš pravdu, nebylo. 200 MB je pryč jako nic (u mě za několik minut) a 2 kB/s (nebo kolik to je) žádná velká rychlost není.
Pro telefonování zdarma
Potřebuješ wifi síť nejlépe zdarma
a účet u voip operátora např voip mikrotech
a potom telefon s androidem vyšším 2.3 a SIP klientem
0x
Ano 3G síť je zdarma. Žádný operátor si nenechává platit za přístup na 3G síť (jako i na ty další které provozuje).
Ovšem platí se za přenesená data a je jedno jakou sítí a tedy jakou rychlostí se stáhnou. (HSPA, 3G, EDGE, GPRS)
Zdarma je Wi-Fi. Jak přístup, tak i přenos dat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.