Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E71 - problém s emailem

Od: aldi213* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s mým telefonem Nokia E71 a to sice s emailem. Když vše nastavím taj jak se žádá (email. adresa, heslo) tak se mi sice email nakonfiguruje, přijme doručenou poštu ale při pokusu o odesílání pošty mi přijde email od Seznamu jakožto poskytovatel emailových služeb zpráva ve stylu ,,Delivery status notification (Failure),, a přitom mám vše nastavené dobře pač se mi email někdy odešle a někdy ne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Na Seznamu máte SMTP protokol 25 port nebo zabezpečený 465 + autentifikační podmínku?

napoveda.seznam.cz/...

aldi213*
hodnocení

Aplikace si sama stáhla nastavení ze serveeru já zadával jen jméno emailu a heslo.

kangaroo*

A to bych práve překontroloval ručně, protože ti určitě hodila to veřejný bez zabepečení přes port 25 místo toho 4** něco podobného jsem musel řešit u prohlížeče Chrome a jiného Mozilla Thundermaila taky. Radši to překontroluj osobně nastavení :)

doplněno 14.09.13 15:49:

Tam totiž Seznam vyžaduje zaškrtnout tu autentizaci ještě.

aldi213*
hodnocení

A nevíš jak to tam nastavit?

A jako aplikaci na maily používam toto: gallery.mobile9.com/...

doplněno 15.09.13 12:14:

dnes jsem nastavení ručně překontroval a tady je verdikt:

můžu maily přijímat, zobrazovat je, pracovat s přílohami ale když chci psát nový mail nebo odpovídat na již přijatou zprávu tak se mail odešle ale když jdu do složky odeslaná pošta tak je místo zprávy jen text ,,E-mail byl zkrácen na 0 znaků,, a to jsem tedy psal text o délce aspoň 2 věty ale od dnešního dne jsem přešel na správu emailů ve webovém rozhraní skrze internetový prohlížeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]