Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Displej fotoaparátu Olympus Fe- 280

Od: angee* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám fotoaparát Olympus Fe- 280 a nedávno se mi rozbil display zevnitř a chtěl jsem se zeptat kolik asi stojí oprava? Přibližně? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x
Olympus servis
ZELENÁ LINKA (VOLÁNÍ ZDARMA): 800 - 167 777
Naše technická podpora je k dispozici od 09:00 do 18:00 hodin (pondělí až pátek).
info@olympus.cz
olympus.cz/...

hodnocení

0x

Otázku je nutno položit opravdu odborníkům na opravy - navštiv servis, ale radost mít určitě nebudeš. Ještě by možná stálo za vysvětlení termín zevnitř... *nevi*

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Záleží jestli by stačila jen oprava (nakolik je poškozený) nebo by se musel měnit komplet (možná, že se ani opravy neprovádí, pouze se mění celý) Přesnou cenu by ti měli zdělit v servisu. Co jsem pohledal na internetu může jít bohužel i o několik tisíc (info bez záruky)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]