Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoficiální software v telefonu?

Od: maka1 odpovědí: 3 změna:

Co když si zajdu do prodejny s mobilním telefonem..ve kterém budu mít nainstalovaný neoficiální software? Samozřejmě, že výrobek bych nešel reklamovat, ale šel bych na prodejnu za tím účelem že si chci vyřídit naprosto jiné záležitosti. Vadilo by to?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Prodejcům je snad jedno, co se skrývá ve vašem mobilu.

doplněno 13.09.13 22:46:

Ale nemuselo by to být jedno servisu. Pokud se jedná SW problém a v servisu zjistí že je v TLF přehraný SW, tak nemusí záruku uznat.

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že ne, tohle neřeší ani počítačoví servisáci, a tam je toho černého SW patrně podstatně více. Alespoň jsem o podobném problému neslyšel...

hodnocení

0x
Když jsem měl v mobilu cyanogenmod a potřeboval jsem reklamovat z ničeho nic nafouklou baterii, taky to bylo bez problému. Určitě záleží na konkrétním případu a člověku, který to posuzuje.
Přeju hodně šťestí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]