Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie Canon BP-709 náhradní a samostatně?

Od: jamra® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem,

nevíte zda se dá někde sehnat samotatně baterie Canon BP-709? Samostatně jsem jí nikde nenašla na netu.

Díky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Např zde :

g-s-m.cz/...

hodnocení

a o originálu nikdo nevíte?

Je docela paradox, že v tzv originálních akupackách jsou většinou naprosto noname články. Takže když si třeba necháte zrepasovat akupack k nějakému ručnímu nářadí či právě kameře, najednou zjistíte, že repasovaný pack má lepší parametry (kapacitu, tvrdost ) než originální. A to proto, že firmy, které repase dělají většinou používají kvalitní články.

Naprostý souhlas s promon *palec*

doplněno 14.09.13 15:10:

Zrovna včera jsem repasoval originál akupak do kapesní tiskárny Polaroid, koupil jsem čínské Li-Pol v modelářských potřebách, nejenl, že ty články byly za třetinovou cenu než je originál akumulátor, ale už na "první pohled" se jeví, že mají větší výdrž než originál když byl nový. Nehledě na to, že originál trpěl na můj vkus docela velkým samovybíjením. Nebyla to náhoda, mám originální akupacky dva a oba nic moc.

A jste opravdu přesvědčená, že originál je natolik lepší aby jste za něj dávala až 2x tolik až bude na trhu? :)

hodnocení

Dobře, takže v podstatě na tom budu i líp, když si nekoupim originál a ještě ušetřim...díky všem

hodnocení

A ještě doplňující otázka, viděla jsem kdesi na internetu tento typ baterky ale takovou tlustčí (větší výkkonost?) dá se tahle někde koupit samostatně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]