Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jakou máte zkušenost s odesíláním a příjmem MMS. Ačkoliv mám podle návodu nasteno MMS, tak se mi nedaří je odesílat ani přijímat. Operátor tvrdí, že to musí funkovat. MMS mohu přijímat jen přes web.
Přijde mi že O2 má s MMSkami celkově problémy. Znám dva lidi s různými telefony co mají O2, v telefonu nastaveno přímo podle operátora a stejně jim přijde jen odkaz na vyzvednutí na webu, a to ještě druhý den po odeslání.
Hledal bych pomoc přímo u operátora, přijde mi absurdní, aby v roce 2013 bylo tolik telefonů neschopných přijmout obyčejnou MMSku.
doplněno 13.09.13 18:15: Nejlepší bude přímo s telefonem zajít do značkové prodejny O2 a ať se činí. Neodešel bych, dokud to nebude fungovat
Dobrý den, mám samsung a dělalo mi to to samé, pak jsem zapnula mobilní síť a šlo to, u operátora mi zablokovali přístup na net takže mobilní data mám zaplá pořád. Máte zaplou mobilní síť? (Datové pakety nebo mobilní data - u každéh se to jmenuje jinak)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.