Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG televizor - VYVOLENI online?

Od: hanicka* odpovědí: 15 změna:
Dobry den modre lidicky,
Chtela bych Vas moc poprosit o radu. Vlastnime televizor LG 50PM680S ktere ma internetove pripojeni a smart funkce a chtela bych se pres TV divat na Vyvoleni a nejde me to. Kdyz najedu v TV na stranku iprima cz nejde mi kliknout na on line video primo z vily, pritom na te same strance video deni rekapitulace, nocni show bezproblemu spustim. Televizor je aktualizovany. Nevlastni tu nekdo TV LG a nesleduje Vyvoleny pres TV bez nutnosti propojeni notebooku? Zajimalo by me zda to nekomu jede...Nebo i jinou znacku TV a jede mu to on line?
Predem dekuji
S pozdravem a pranim pekneho vikendu
Hanca

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hanicko

Když pominu vaše zvrácené potřeby-to je Vaše věc, tak to nemá s typem televizoru co dělat. Buďto je špatné připojení (jiné stránky jdou, třeba tn.cz či novinky.cz :)?) anebo je problém se... ehm, jak bych to napsal, streamem-to je takový to, že vám to do toho televizoru posílají. Mno, teď jsem se obětoval (18:30) a na tu zvrácenost jenom kvůli Vám kouknul a u Primy to jede.Nicméně Vás mohu ujistit, že opravdu o nic nepřijdete.

doplněno 13.09.13 18:52:

Aha, takže internet vám jede, to jsem přehlídl.

doplněno 13.09.13 18:58:

Ještě musím napsat, že třeba to někdy nemusí jít, i když ostatní videa ano. Zkuste později.

olaf71*

mě teda tahle úchylárna nejede,ale je to připojením (wifi)

hanicka*
hodnocení

Dobry den,teke Vam dekuji zareaci,wifi to nebude, mame to propojene z routeru kablem a internet mame 30 mb/ vecer 100/ od netboxu a ostatni internetove porady v Tv jedou ... i Vam patri dobra odpoved ;)
hanicka*
hodnocení

Dekuji za reakci, internet v TV jede bezproblemu a je propojen kablem z routru. Bezproblemu si i poustime archiv CT, Vojo, jedine co nejde je on-line kamery Vyvoleny, veskere doplnkove videa ze zaznamu postim bezproblemu. Pokousela jsem se hodnekrat tudis neni to tim, ze by to zrovna nejelo...Vy pisete ze 18:30 jste se dval pres internet v TV?Co mate za znacku Smart TV?
doplněno 13.09.13 19:39: Kazdopadne za reakci,dobra odpoved je vase ;)

Smart TV nemám a ani nevím, co to je. Smart TV znamená chytrá TV a televizor nemůže být chytrý. To je to stejné, jako bych napsal, že mám smart PC. Slovo smart u výrobků, které jsou jen součástky a železo a plast, vymysleli vědátoři, aby se to líp prodávalo.

Již jsem Vám napsal, že to, jestli něco z internetu televize přehrává nebo ne, nesouvisí s její značkou. Je to prostě televize s programem a adaptérem připojení k internetu a je blbá jak tágo a ne chytrá. A podobný adaptér mám v mém dementním PC, tak jsem koukal přes to. Takže je to jedno jestli budu koukat přes blbej počítač, blbou televizi nebo blbej telefon.

Rozumíte?

hanicka*
hodnocení

Ano ano rozumim,nic mene smart je nazev od vyrobce ne muj vymysl ;) Ruzni vyrobci maji ruzne aplikace, ktere se daji dodatecne stahnout pres internet do TV, proto se ptam na znacku vite, zda nejaky vyrobce nema primo apku na iprimu ;) kazdopadne jeste jednou diky za reakci a za vycerpavajici vyklad.Preji pekny vecer :)

olaf71*
hodnocení

2x

já to teď v rychlosti vyzkoušel na Philipsu. je pravda, že se mi nespustí více věcí, třeba středeční filmy na Seznam.cz. tam se napíše chyba serveru a konečná. Vyhulení je jen pro Vyhulený :)

hanicka*
hodnocení

A Vyvoleni on line kamery Vam jedou pres TV?
olaf71*

ne,jen se načte obrázek a nespustí se

aaaaaa*
hodnocení

0x

LG mám, nejde spousta videi napříč netem, jejich označení smart považuji v tomto za podvod. Bylo by potřeba aktualizovat AFP, ale to na ten jejich linux či co tam mají nejde.

Když jsem jim vynadal a doporučil zrušit označení smart když nejedou tv archivy

Dobry den Vazeny Zakazniku,
dekujeme za kontaktovani zakaznickeho centra.
Bohuzel, zatim Adobe flash player 10 neni k dispozici.

V čem mají pravdu předchozí pisatelé, smart je možná v tom, že odmítá přehrávat kraviny.

prazak*

Jak muze mit proboha TV vliv na to jakej program nebo porad (pouze diky antene, satelitu, kabelu,..) chytam?

aaaaa*

Přečti si dotaz

hodnocení

0x

Mám stejnou TV a při načítání videa se načte jen fotka a vlevo nahoře je na ní napsáno, že pro přehrávání je třeba Adobe flash player verze 10.1 a vyšší. A že je potřeba aktualizovat starý zásuvný modul.

Ani aktualizace softwaru nepomohla.

Aktualizace tohoto zás. modulu přes internet není možná, TV nepodporuje stahování.

Možná by pomohlo stažení aktualizace Adobe do PC a pak přes USB aktualizovat na TV, ovšem nevím kde zjistit jakou verzi Linuxu TV obsahuje (Adobe nabízí tři možnosti) a naslepo to zkoušet nebudu.

...

Ale nejlepší na tom všem je, že na www.lg.com mají že TV podporuje přehrávač Adobe Flash Player v10.1. No asi ne.

hanicka*
hodnocení

Vsem moc moc dekukuji za reakce, je videt ze nadale budu nucena on-line sledovat Vyvoleny na TV bohuzel pouze propojenim notebooku...
usdoc
mam novou lg 49 uf6907 model 2015 a pres wi fi to nefunguje stejne jako vam pred 2 roky! takze adobe flash neni ani nejde obnovit asi jsem se taky dal nachytat ale mozna ze se da sparovat pc ci tablet i jinak?
muzete psat i na email : usdoc@seznam.cz
dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]