Nejste přihlášen/a.
Bude mi pro občasné nahrávání filmů a fotbalu ( i v HD kvalitě) stačit flash disk 8GB? Nevim jak může být taková nahrávka veliká, mam flash Corsair voyager a nerad bych kvuli tomu kupoval ext hdd. To že to budu muset po přehráni třeba smazat by mi nevadilo. Ještě druhá věc jestli to tu flasku vezme, v manuálu píšou fat32, ale u flashky o tom není žádná zmínka. Satelit mám Homecast 3200. Díky za rady
Raději bych koupil hned 16GB+. FAT32 tedy nevím, ale ten umí max. cca 4 GB disky, takže v nejlepší případě ti soubory filmu nakouskuje na max. díly nebo ti vůbec neumožní z 8GB disku udělat větší jak 8GB. Měl bys flashku nastavit a naformátovat na NTFS formát bez omezení. Další věc, že nahrávku budeš moci pustit jen v té TV
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.