Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android nový na starý jak?

Od: michy odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat aktualizoval jsem si android na nejnovější verzi u mobilu sony xpeia go a začalo se mi to sekat a blbne volání mohli by jste mi prosím poradit jak to předělat zpět na minulou verzi? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x
V Sony Pc comp. Klikněte na zkontrolovat aktualizace. Pote by na Vás melo vykouknout okno, ve kterém je i položka vyřešení problémů s aktualizací a následně nefunkčnosti. Nikdy jsem to nepoužil, ale vím, ze to tam je.
michy
hodnocení

a jestě bych se chtěl zeptat musím zálohovat data kontakty atd. to jsem udělal uložil na plochu je to ve formátu dbk no a jak to do toho mobilu dát zpět? děkuji

michy
hodnocení

jestě bych se chtěl zeptat musím zálohovat data kontakty atd. to jsem udělal uložil na plochu je to ve formátu dbk no a jak to do toho mobilu dát zpět? děkuji

hanher*
Při upgradu jste zálohu nedělal? Jistota je jistota. . .

stirecek*
hodnocení

0x
Ono není jisté, jestli ta aktualizace umožní odinstalaci. Záloha je asi zbytečná. Programy nemusí na jiné verzi pracovat správně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]