Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit s výběrem mobilu, chci , aby byl hlavně rychlý (na internetu) , aby se nezasekával, taky aby měl hezký desing, byl hudební, nebyl to úplný prcek a né nějak extrémně drahý. Vybírám si zatím mezi Sony Xperia L (ale slyšel jsem, že se prý zasekává) a Nokií Lumia 800. Budu rád i za rady a tipy na jiné. Za každou radu dík ^-^/
Tak android se seká. Když chcete plynulý chod zvolte WINDOWS MOBILE, třeba tento: mobilni-telefony.heureka./... nebo tento: mobilni-telefony.heureka./... nebo nějaký iPhone použitý. Jinak bratr má Nokia Lumia 920 a je dost spokojenej(je hodně náročnej).
nevym jak může někdo s androidem hanit nokii. Při koupi nokie si rozhodně polepšíte nebudete mít možnost stahovat stahovat tuny nesmyslných aplikací ale zato budete stahovat funkční a potřebné
A já zas nevím, jak někdo s Nokií může hanit Android. Buď se Nokia tolik zlepšila, nebo je to značná deziluze. Ale co jsem slyšel, tak ani o nejnovější Nokie moc zájmu není a nevím, jestli se to po odkoupení Microsoftem změní. Dokonce i samotná Nokia možná zvažovala mít Android, jak se tak proslýchá. Takže nevím, nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.