Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohřívač jídla do auta

Od: naspatricek® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo, jestli se dá koupit nějaký kastrůlek, v kterém by šlo v autě ohřál jídlo? Prodávají se ohřívače na kojenecké láhve, ale já myslím něco jako remosku s kabelem do zásuvky zapalovače v autě s napájením na 12V, ve kterém by se ohřála jedna porce třeba guláše uvařeného doma.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi takhle - pro mě je auto taky něco jako druhý domov, na cestách trávím spousty hodin a podobný případ také řešívám. Ze zkušenosti můžu říct - ohřívače, využívající jako zdroj energie zapalovač, jsou o ničem. Zapalovač má jištění 15A, což při 12V v palubní síti dává max 180W příkon spotřebiče. To je žalostně málo. To už je lepší nějaký turistický vařič na líh, či PB, v dodávce jsem vozíval klasiku 2kg bombu s jednoplotýnkou a nebyl problém, v Octávce si občas vozím takový malý kartušový vařič.

Souhlasím, skutečně se to nedá používat. Preferuji turistický plynový vařič s malou kartuší. Je to skladné a vaří to rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]