Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta irdeto

Od: jaru* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

vlastním satelitní přijímač ICYCRYPT S200C a mám kartu od Skylinku, nedávno jsem zakoupila novou "irdeto"za ca 600 Kč, tak jak to po mě chtěli, aby mi vše fungovalo. Nová karta 14 dní fungovala a pak fungovat přestala, zkoušeli jsme ji dát i do jiného přijímače a taky nefungovala, zkoušeli jsme "restart"dle návodu od Skylinku (nechat 1-2 hod. na ČT1), ale taky nic. Kontaktovala jsem Skylink, ti tvrdí, že chyba je na mé straně (viz e-mail níže), kontaktovali jsme i satelitního technika, ten nám zase tvrdí, že se Skylinkem mají špatné zkušenosti a už je ani moc neprodávají. Odpověď ze Skylinku posílám níže, může mi to někdo přeložit do polopatické češtiny a poradit mi, co mám dělat? Nejraději bych nechala kartu přezkoušet v prodejně satelitní techniky, jak píší, ale co když to ani pak nepůjde? Přeci není možné, že dám za karty přes dva tisíce a teď budu zase něco dalšího dokupovat (pochopila jsem, že to je další karta - na co?), s nejistým výsledkem. V tomhle se přeci nemůže průměrný spotřebitel vyznat. Díky. Tady je to vyjádření:

"Váš satelitní přijímač má integrovanou čtečku karet systému Conax, tyto přijímače někteří prodejci či dovozci upravují na tzv. UNIverzální čtečky _tyto obsahují pouhou napodobeninu licencovaného kódovacího systému Irdeto CryptoWorks či Irdeto Pi-sys, který používá Skylink na svých přístupových kartách. Z tohoto důvodu Vám Skylink nemůže poskytnout záruku správné funkčnosti jakékoliv karty Skylink použité v tzv. UNIverzální čtečce karet.

Více informací :

digizone.cz/...

Řešením vašeho problému, je zakoupení CA MODULU s certifikátem Skylink Ready : skylink.cz/...

Ověřte si prosím, zda máte správně naladěný váš satelitní přijímač, údaje pro ladění:

skylink.cz/...

Jestliže vám hrají nekódované programy Noe, TA3 , Óčko zkuste přijímač

restartovat- tj. kartu vytáhnout z přijímače, přijímač cca na 5 sek z el.proudu, poté vložit zpět do sítě, kartu vložit zpět a na 1-2 hodiny zapnout program ČT 1.

Dnes jsme zaslali na vaši kartu ještě jednou přednostní aktivační data.

Pokud by se tedy programy na kartě neaktivovaly cca do 1-2 hodin ,nechte kartu načíst na prodejně satelitní techniky v certifikovaném přijímači s dekodérem CryptoWorks/IRDETO, aktivační zápisy s největší pravděpodobností váš satelitní přijímač nezpracoval.

Doporučujeme:

Kompatibilitu modulu s přístrojem a kartou je třeba ověřit u prodejce.

Záleží totiž také např. na verzi softwaru satelitního přijímače.

skylink.cz/...

Karty IRDETO ICE fungují korektně v přijímačích s licencovaným dekodérem Irdeto/CryptoWorks , jak je uvedeno na obalu dekódovací karty.

Bližší informace o přijímači Vám poskytne Váš satelitní technik."

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamill*
hodnocení

2x

Problem je zrejme preto ,že kartu ICE vymena ste nezaregistrovali po 14 dnoch! Urobte to na str Skylink.cz menu Správa a registracia a tam si to aj overte ,ci karta žije

martinhajek*
Ano, pravděpodobně to bude tím. Na kartu po zasunutí do čtečky za chvíli příjdou aktivační zápisy mající platnost 14 dní, ve výpisu oprávnění z karty se o tom lze snadno přesvědčit.
Poté u Irdeta chodí zápisy na deset dní dopředu a každý den se obnovují.

hodnocení

0x

Samozrejme musite registrovat kartu

hodnocení

0x

Tak jestli je ta "závada" opravdu jen v tom, že jste neregistrovala kartu a na podpoře vám to neporadili, tak tam musí pracovat banda debilů *sok*

boristajgr*
hodnocení

0x

Karta Irdeto v Uni čtečkách některých přijímačů nefunguje a nikdy fungovat nebude, to je všeobecně známá věc, nic nového pod sluncem. Hodně lidí tyto přijímače má a řeší to zakoupením modulu Irdeto - Smit, Neotion, Mascom. Cena 1000-1200 Kč. A je po problému, jinak můžete váš přijímač vyhodit. a koupit si nový "Irdeto ready". Chyba není na straně Skylinku, jak vám nakrmil uši ten satelitní technik, co na vás chce určitě vydělat.

boristajgr*
hodnocení

0x

Moje odpověď platí pro případ, že jste kartu v termínu zaregistrovala na Skylinku. Přes registraci Skylink posílá zápisy, musíte si zapnout přijímač na ČT 1 a odkliknout si odeslání zápisu. To funguje, sám to používám. Moje uničtečka Irdeto-Ice nebere, používám modul Mascom, ten se mimo jiné dá updatovat z Astry 19,2° na jakékoliv stanici ORF. Na internetu je kolem toho spousta informací a návodů, všechno tam najdete, jenom neseďte s rukama v klíně a nebědujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]