Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochranná folie Samsung Galaxy Note2

Od: mcgyver® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtěl bych poradit nějakou dobrou folii za rozumný peníz, ale chtěl bych, aby ta folie byla průhledná a NE MATNÁ(tu už doma mám a není to ono ty barvy).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

2x

Zkuste tohle od sunnysoftu, mám ji na SGS4 a vypadá dobře i co se transparentnosti týče.

sunnysoft.cz/...

doplněno 08.09.13 18:29:

Pro stirecek:

Jo NOTE II má gorilla glass,ale nějak jsem nepostřehl, že by to byl předmět dotazu...

stirecek*
Jen jsem chtel naznačit, ze u takového skla je fólie zbytečná. Spis to ma psychologický efekt nez reálné poškození skla.

stirecek*
hodnocení

0x
Note 2 nemá sklo gorila glass?
hodnocení

Štíreček:No Note2 má Gorila glass2(já sem to doteď nevěděl), ale i to se dá poškrábat stejně třeba safírové sklíčko u hodinek. Jinak ta tyčinka z DM drogerie na doplnění energie při jízdě na kole je super, jen ji nesmím sníst najednou.
stirecek*
Fólii jsem měl a strhnul jsem ji. Mobil mám rok a pul,poskrabany všude mozne,ale displej se mi skrsbnout nepodařilo. To snad ani nejde.
Jinak ty tyčinky jsou dobré, měly by se dobře zapít. Taky je někdy jim na víckrát, záleží dle potřeby. Dnes 130 km jen o vodě, nic jsem nepotřeboval. Záleží kam az dojdes s tepem. Jsou dobré i gely,ale spíš pro pokročilé. Taurin ovlivňuje hormony,začátečník necítí únavu a hrozí pretrenovani nebo poškození nervosvalovych vláken.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]