Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný telefon?

Od: alexandr147* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

předem upozorním že mě zajímají pc a mnoho o nich vím stejně jako o autech a zbraních. Ale to co umím zde je nedostatek jinde a to právě u mobilních telefonů. Hledám nějaký nový telefon ( můj starý Samsung GT-s5230 ) který bude příjemný na používání ale zároveň když ho někde vytáhnu bude reprezentativní. Telefon budu používat pro občasné volání, časté sms, kontrola mailů a hraní webové hry přes wifi. Občas si na něm pustím nějaký ten film ale 2,6" obrazovka stačí. Reprezentativním vzhledem myslím aby když ho vytáhnu ze saka nevypadal jako většina dnešních HTC např. A ted to nejdůležitější. Kvůli mému odporu k telefonům jsem investoval hodně do pc a sluchátek ale to nebude skutečností u mobilu. Chtěl bych něco levnějšího klidně starší ale do 2000 Kč. Vím že je to opravdu málo ale nějaký ten BB se za to pořídit dá ale jde mě o to že s mnoha dnešními telefony nemám zkušenost proto bych rád abyjste mi poradili jaký máte sami vyzkoušený. Klidně nahoďte telefony 3 já už si je proberu. Děkuji o odpovědi rád ohodnotím

doplněno 05.09.13 17:57:

Preferuju klávesnici ... nechcu dotykový

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

1. Nevím, co má s tématem společného to chlubení se vědomostmi o počítačích (které ale nejsou tak dobré, jak to podle příspěvku vypadá, na ten tvůj dotaz si pamatuji), autech a zbraních.

2. mobilni-telefony.heureka./...

doplněno 05.09.13 21:11:

Nebo použitá N900 (jestli ji seženeš za tu cenu).

doplněno 05.09.13 22:21:

No tak pardon, hledal jsem to na Heuréce a mobil pouze s klávesnicí tam jaksi žádný nebyl (N900 má QWERTZ, to taky vadí?).

Tak co třeba C5-00?

Mimochodem, podívej se na moji a tvoji úspěšnost zde na poradně a přemýšlej, kdo toho o PC moc neví. Splést se nebo něco přehlédnout může každý, ale slušný člověk se hned v první větě otázky nezačne chlubit svými vědomostmi, které nemají nic společného s otázkou.

alexandr147*
hodnocení

achjo vzdávám to ... člověk napíše že něco umí a hned je to bráno negativně ... no nevadí ... jak vidím vy toho moc o pc nevíte ... je totiž jedno pravidlo - čti pořádně ... ten kdo tohle neumí nemůže rozumět pc ... psal jsem do dodatku NECHCU DOTYKOVÝ ... proč když napíšu na forum o sluchátkách tak to tam není plných egoistů co hledají chyby a chlubení ale tady jsou pouze lidi co ze sebe ty chytrý dělají?

rnk*
hodnocení

0x

reprezentativní do 2000,-? a dotykáč, že? to tedy fakt nevím :)

Normální nedotykový bych věděl, ale takhle ne.

alexandr147*
hodnocení

jo to jsem zapoměl zmínit ... preferuji KLÁVESNICI ... dotykový displey NE

rnk*

Tak třeba dual simkový Nokia X2-02

prskac1*
hodnocení

0x

No tvoje představa o repre telefonu za 2000 na maily, sms a haraní on-lineovek je trošku asi divoká.

Pokud chceš telefon do 2000tisíc tak bych ti jako repre mohl doporučit něco od NOKIE, ( E52,E72 atd.).

Ale na těchto telefonech si asi nezahraješ svoje gamesky a už vůbec ne na síti.

Jejich prohlížeče jsou strašné.

Pokud chceš něco fakt COOL tak asi budeš muset přitlačit na peněženku nebo se smířit s fonem, který ti splní maily,sms,hovory,k tomu přidáme slušnou výdrž baterky, ale určitě ne 2,6" LCD a hraní her po netu.

Na toto jsou výše uvedené mobily O.K.

Ale nečekej zázraky a už vůbec ne za 2000kč.

doplněno 05.09.13 18:41:

A ještě k tomu hraní těch webových her přes wi-fi.

S tím mají problémy i dnešní chytré telefony, protože neumí FLASH PLAYER, který je potřeba ke správnému zobrazení a hraní těchto her...

alexandr147*
hodnocení

Ale já nemluvím o novém telefonu ... možná že jsem na to zapoměl ale určitě jsem měl v úmyslu napsat že klidně nějaký starší ( samozřejmě funkční )

hodnocení

0x

Zkuste SE k800i nebo Nokia E52, jsou to špičky ve své kategorii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]