Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotykový mobil

Od: kocourovec* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám nový dotykový mobil Sony Xperia J-černý od 2.8.2013. Vím, že je moje chyba, že mně z malé výšky spadl na koberec, ale o tom se nechci bavit. přes displej jsou barevné čáry. Odpoledne s tím půjdu do značkové prodejny, ale chtěla bych vědět, na co se mám připravit. To štěstí, že by to opravili v záruce, to ani nečekám. Jen bych chtěla vědět, kolik to asi bude stát peněz. Vyčítám si, že jsem kupovala dotykový, normální když spadl, nic se nestalo. Toto je mobil za 4 500,-Kč a po měsíci je v trapu, ach jo. Děkuji za sdělení.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemusíš jim vykládat že ti to spadlo pokud není nikde viditelně poškozený. Závada může být jen vyklepaný flex který technik jen domáčkne a má vyděláno. Nikdo nedokáže posoudit jestli ten flex odpadl při nárazu nebo byl z výroby špatně zamáčknutej. Samozřejmě to může být poškození i některé jiné součástky ale rozhodně bych jim do reklamačního protokolu podrobnosti nevykládal.
Stejně tě ve chvíli kdy zjistí že závada nepůjde vyfakturovat na záruku, musí servis kontaktovat a dojednat s tebou další postup a cenu opravy.
kocourovec*
hodnocení

Páni, já blbec bych začala tím, že spadl...mobil není nijak viditelně poškozený, spadl fakt z necelého metru na huňatý koberec a ještě dopadl na bok, ne přímo na displej. Tak jsem zvědavá. Díky za zprávu.

hodnocení

0x

zkus rict ze nevis o co go , ze to zniceho nic , bud budes mit stesti a opravi to v zaruce , nebo smulu a budes platit za nove lcdcko cca 2ku

kocourovec*
hodnocení

Nebudu mluvit o tom, že spadl, dík.

doplněno 06.09.13 14:37:

Vzali si to, že to posoudí, o pádu jsem nemluvila. Zatím mně půjčili ten sám mobil, tak uvidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]