Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone z USA - bude fungovat?

Od: wolfurino odpovědí: 4 změna:

Zdar, chtěl bych si objednat iphone z ameriky protože u nás za takový penízo to opravdu nedam a moje otázka zní jestli mi tady bude fungovat jestli to není nějak blocknutý pro naše operátory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A když doplatíte clo a DPH, bude to mít ještě finanční smysl?

doplněno 08.10.13 15:30:

Takže clo je 0, zbývá jen DPH. Vyplatit se to může, pokud si necháte 1 rok záruky (lze doplatit druhý). Nabíječky se dělají univerzální na rozsah napětí 100-240V (nutno ovšem ověřit u konkrétního kusu), takže potřebujete jednoduchý adaptér do zásuvky. Telefon jako takový fungovat u nás bude.

hodnocení

0x

Fungovat bude, jen budete mit nabijeni na US sit, nebudete tu mit 2. letou zaruku, ale 1. letou US. Nevim jak je to se clem, ale nespis zaplatite i to.

hodnocení

0x

Zaplatíš clo, daně, a když vemu v potaz rok záruky v čudu, navíc ten rok co budeš mít funguje pouze u applestorecz tak se to absolutně nevyplatí, už dokonce češi přestávají v US/UK kupovat macbooky a spol kde se to u retina macbooku ještě vyplatilo, tohle už je fuč, to že mají ceny nez daně a ta se doplácí až v rámci státu očividně stále mate mnoho lidí...

doplněno 08.10.13 20:41:

Multiband už má moje 4S, pochybuju že dnes oupí 2gen stroj, leda ojetinu...

paw*
hodnocení

0x
Hlavne si kup iphone, ktery umi GSM site a ne jen WCDMA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]