Ahoj chci se zeptat když mám od o2 tarif FUP 37.5mb týdně za 50 kč,zda-li to opravdu funguje tak že když vyčerpám např 60mb že jen rychlost internetu bude zpomalena a za data nad limit FUP neplatím? Nebo to tak není a strhnou mi více jak 50kč? Alespoň píšou ze data nad limit FUP nejsou zpoplatněna, ale zdá se mi to divné aby jen snížili rychlost. Děkuji
ano, po vyčerpání FUP skutečně dochází pouze ke snížení rychlosti, více můžete najít zde: www.o2.cz/fup. Jakmile FUP vyčerpáte, nebudete platit nic navíc.
Jo je to tak, v tvém případě se za data nad limit neplatí + výhoda, že i po omezení je rychlost použitelná. Ale 200 Kč za takový tarif se mi zdá zbytečně hodně, v jiném vlákně jsem psal o internetu na tři měsíce od O2, dá se koupit na aukru za cca 200 Kč, měsíčně 3 GB (100 MB denně).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.