Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měřič dat a sms na androidu

Od: mnbl* odpovědí: 6 změna:

ahoj,hledám nějaký primitivní měřič dat na android. Vyzkoušel jsem jich několik,ale všechny se dost rozcházejí se skutečností na faktuře. Měl jsem jich několik,které měří minuty,sms a data dohromady...a prostě hrůza. Jaký používáte vy? A když budu mít jen daa,jak zjistím počet sms? Mám t-mobile

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj, na data používám 3GWatchdog a spokojenost.

hodnocení

0x
Používám to, co ohneta, je to dost přesné...
poradte.cz/...

hodnocení

0x
Call Meter NG počítá data, sms i volání.
Používám také 3G Watchdog ;)

hodnocení

0x

Používám DroidStats, po vyzkoušení jsem zakoupil plnou verzi, protože jsem byl spokojen. Funguje jak má.

mnbl*
hodnocení

všechno co jste napsali jsem už zkusil,ale všude se liším oproti faktuře.Přitom mám nastaveno všechno správně

S "Watchdogem" jsem problém nikdy neměl. Ukazoval a ukazuje správně, dosáhnu 40ti "mega" watchdog mě upozorní a v tu chvíli píše i operátor..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]