Nejste přihlášen/a.
Dnes jsme do satelitního přehrávače vložili novou kartu VÝMĚNA od Skylinku. Vše v pohodě funguje. Ale když chci tuto kartu zaregistrovat, tak je problém.
Dám www.skylink.cz - zákaznická zóna - Registrace karty výměna - zadám číslo staré karty - a vyskočí mi: Zadané číslo karty je neplatné!
nemáte s tím někdo taky zkušenost? Jak jste to vyřešili? Co dělám špatně?
Předem děkuji za každou odpověď.
Na stránkách Skylink jsou dotazy a odpovědi. Jedna z odpovědí zní: V průvodních dopisech k novým kartám jsou uvedená čísla původních i nových karet, které jsou k sobě vázány. Tyto kombinace je potřeba dodržet.
Nemůže to být váš problém?
doplněno 31.08.13 16:15:To tedy nevím, kde může být problém. Taky jsem registroval Výměnu a neměl jsem žádné potíže. Zkuste se zeptat na zákaznické lince 595 694 310 nebo napsat na skylink@skylink.cz Snad vám pomohou.
V tomto určitě problém nebude. Čísla karet jsem kontrolovala i přes nastavení na televizi - tam když dám menu - informace o kartě - tak mi vyskočí čísla karet a to jsou přesně ty čísla, která tam píšu.
Vůbec si s tím nevím rady
já jsem se musel registrovat na stránkách cs linku ale ted jsem koukal že už mají weby sloučené . Dokážete se přihlásit ke svému účtu na stránkách skylinku?
přihlašte se a jukněte na záložku předplatit služby zda se nedá dokoupit nějaký balíček který z roční karty udělá kartu doživotní a dejte vědět
Když ťuknu na předplatit služby: objeví se tam moje jméno a číslo karty a pod tím: Vyberte typ předplatného - způsob platby: jednorázově nebo pravidelně měsíčně. Když kliknu na jednorázově a dám pokračovat ve vývěru služeb.
Pak naskočí Aktivace programových skupin: a je tam na zakliknutí Upgrade nebo registrace na dalším řádku je ICZ-CSL DIGITAL doplatek - cena 1000kč
a jsou tady 2 tlačítka: zpět nebo přidat do objednávky.
Bojím se, že když dám přidat do objednávky, tak že něco objednám a budu zas znova muset polatit 1000kč...
tady bude ten zakopaný pes bez toho upgradu to nepůjde záhadou je mě za co jste platila těch 1000 za tu novou kartu , na kolik vás vyšla ta stará karta?
Ta předešlá karta z CS link má platnost do konce srpna (čili dneška) a dva týdny zpátky mi operátorka ze Skylinku volala, že mi za 1000,- pošlou novou neomezenou kartu. Minulý karta přišla a částku jsem zaplatila. Dnes jsem chtěla teda aktivovat tuto novou kartu, když dnes vlastně končí ta stará. No a když dám novou do přístroje, tak programy fungují, ale prostě ta registrace nejde. Jsem z toho jelen.
Nevím přesně jak to myslíte.
Přihlašuju se tak, že dávám www.skylink.cz - zákaznická zóna - a tam vyplňuju Login a heslo, které mám od loňska, kdy jsem registrovala tu první kartu od cs link, která mi dnes končí.
registrují se pouze karty výměna měla jste jí takto označenou? když se přihlásíte do zákaznické zony vydíte tam číslo té nové karty v seznamu vašich karet?
příspěvěk mě skočil výš zde znova Když ťuknu na předplatit služby: objeví se tam moje jméno a číslo karty a pod tím: Vyberte typ předplatného - způsob platby: jednorázově nebo pravidelně měsíčně. Když kliknu na jednorázově a dám pokračovat ve vývěru služeb.
Pak naskočí Aktivace programových skupin: a je tam na zakliknutí Upgrade nebo registrace na dalším řádku je ICZ-CSL DIGITAL doplatek - cena 1000kč
a jsou tady 2 tlačítka: zpět nebo přidat do objednávky.
Bojím se, že když dám přidat do objednávky, tak že něco objednám a budu zas znova muset polatit 1000kč...
Autor: @pfpetrtady bude ten zakopaný pes bez toho upgradu to nepůjde záhadou je mě za co jste platila těch 1000 za tu novou kartu , na kolik vás vyšla ta stará karta?
To mně nestrašte, myslíte, že budu muset znovu platit těch 1000kč?
No popravdě, nepamatuju si, kolik ta původní cs link stála, jelikož jsme to kupovali v setu s tím přístrojem. Máme ORION II a ta karta cs link byla prostě k tomu, ale fakt nevím tu cenu.
já když se podívám na svou kartu tak uvedený upgrade tam nemám ale jednou už jsem takto kartu upgradoval a až poté šla zaktivovat každá karta která má hrát trvale vycházela něco kolem 2000
Ale přitom v tom průvodním dopise je uvedno:
na základě Vaší objednávky Vám byla na dobírku doručena tato zásilka v ceně 1000kč. Zásilka obsahuje dekódovací kartu Skylink č... s neomezeným aktivačním obdobím, která je náhradou za Vaši původní kartu CS Link č... s omezeným aktivačním obdobím.
zkuste se do zákaznické zony podívat po skončení platnosti staré karty případně až přestane hrát vaše nová výměna pokud to nepujde ani pak tak jedině upgrade v zákaznické zoně za oněch 1000kč . Má zkušenost je taková že karty dávané k setům jsou pouze reklamní a doživotní zprovoznění stojí jako nová doživotní karta (nepočítám servisní poplatek) každopádně na té vaší nové byste neměla 2roky servisní poplatek platit tj nějakých 720kč ušetřených. koukal jsem ted kolik stojí pořízení skylinku a karta standart stojí 2100 a nebo registrační poplatek 999. Mrzí mě ta informace ale bohužel
Tak prošlá bude zítra...
A to, že má registrační systém výpadky, to jsem ani nikde nečetla, tak mně to docela překvapuje
vždy pokud byl výpadek byl o tom uživatel informován a s petrou systém komunikuje a za druhé jsem osobně registroval vždy funkční karty a i když se mě vaše informace nezdá nejsem schopný jí potvrdit nebo vyvrátit tim myslím zda může nebo nesmí být původní karta prošlá v době registrace karty nové a za třetí jste uživatelce moc nepomohl
mí zákazníci mě volají až když přestane televize hrát a proto se domnívám že karta může být prošlá jejikož jsem všechny karty pokaždé zprovoznil
Tak včera jsem volala na infolinku. Asi po hodině a půl mně přepojili na operátorku :D Prostě šílené! Ale vydržela jsem! Řekla jsem operátorce můj problém. Chtěla jen nahlásit číslo staré karty a číslo nové karty a během vteřiny bylo vše vyřešeno. Když jsem se jí ptala v čem teda byl problém, že mi to přes tu zákaznickou zónu nešlo, tak mi nebyla schopna odpovědět. No jsem ráda, že to funguje a že už jsem nic víc nemusela platit.
Ale i tak MOC děkuji za rady!
Stejný problém,navíc voláním na zákaznickou linku notně prodražený,jsem vyřešil napsáním stížnosti na ČOI.Čojka mi sice odpověděla,že se takovými stížnostmi nezabývá,ale zřejmě ty darebáky na Skylinku kontaktovala a světe div se,během několika hodin byla nová karta řádně aktivována.Operátorka Skylinku mne sama zkontaktovala,velice se omlouvala a na můj dotaz,kde byla chyba,vše svedla na techniky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.