Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefony Huawei - koupit?

Od: leila odpovědí: 9 změna:

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s telefony Huawei? Trošku mě odrazuje (možná předsudky), že je z Číny.
Jediný chytrý telefon, který jsem kdy měla byl iPhone 3G a potom 4, oba mi už bohužel dosloužili a říkám si, že bych dala radši přednost volnějšímu prostředí Androidu před iOS (znova).
Moc se mi líbí Huawei D2, ale dost se obávám 5 displeje, mám přece jenom malou ženskou ruku, ale to si musím prvně ošahat. Pak model G600 a nejvíc P6, který je za 10.000 což si říkám jestli to stojí za to, přece jenom za tu cenu můžu mít Sony Xperia Z nebo i Samsung S4 (skoro).
Jsou to kvalitní telefony? Moc se mi totiž líbí designem, ale nikdo v mém okolí je nevlastní, tak se nemám koho zeptat.
Děkuju :)

Telefony Huawei - koupit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Nebála bych se jich ;)

Jinak 5" je pomalu televize u ucha :D Mě přišla do ruky velká i 4,3" (HTC Sensation). Osobně bych volila do 4".

punker*
hodnocení

0x

asi tři roky sem měl první telefon s androidem od huawei a před pár měsícama sem přešel na novější huawey y300,maximální spokojenost s touto značkou :))

daniell*
hodnocení

0x

Huawei měl kamarád dva modely po sobě a už nikdy víc říkal, hrozný mobil. Kdybych si já měl vybrat mezi Samsungem S3 nebo tímhle čínanem raději bych si koupil ten Samsung. Huawei bych si koupil možná za 2000 Kč ale určitě ne za 10 000 Kč.

leila
hodnocení

To jsem si právě říkala - jestli to stojí za těch deset tisíc.
Děkuju moc za příspěvky :)

joudic*
hodnocení

0x

ja bycxh si ho nekoupil ale maji to uz 2 moji kamosi a jsou spokojeni

albatros498022*
hodnocení

0x

Tato firma je na špičce pokud se vývoje mt týká a jedná se o velice kvalitní výrobky, tedy bych beváhal a klidně do toho šel.

hodnocení

0x
Já bych se Huawei nebál, je sice pravda, že Samsung je Samsung a iPhone je iPhone.

stirecek*
hodnocení

0x
Jednička na trhu je xiaomi hongmi ,cena do čtyř tisíc. Jinak ja mám Huawei ascend rok a půl a nedám na něj dopustit. Dcera má predrazeny Samsung a furt problémy.

kenseiarrs*
hodnocení

0x

Huawei je snad nejlepší značka, co jsem měl a mám :) Dva telefony od nich a naprostá spokojenost oproti Samsungu. Jinak bych se koukl po Xiaomi Hongmi, já si ho chci kupovat, protože mi ho půjčil na chvíli kamarád a je to svižnější, než Samsung Galaxy s3 a Huawei Ascend G600, který teď mám. Za cenu 2500 je to až neuvěřitelný :) Jinak Huawei bych rozhodně vzal, protože je přeci jen levnější, než Samsung, Apple, Htc.. O kvalitu bych se nebál, jen bych ho koupil na mp.cz, protože tam mají kvalitní servis a uznají snad každou reklamaci, i když se telefon rozbije vynou majitele a pokud nechcete, tak alza.cz.. Tak hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]