Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už asi 3,5 roku mám telefon HTC Wildfire. Ze začátku s ním nebyly žádné problémy - měla jsem tam nainstalovaných asi 5 her, aplikace (Tumblr, Wattpad, Wattsapp atd.) a stále zbývalo v telefonu dost MB místa. Poslední dobou jsem ale musela všechno postupně odinstalovávat, protože se neustále objevovalo upozornění, že na úložišti není dostatek místa. Už jsem tedy nezbývaly žádné hry, aplikace, jen Messenger. Telefon však stále ukazoval nedostatek místa (nešly ani přijímat SMS). Odinstalovala jsem aktualizace u všech výchozích aplikací jako google maps, youtube atd. a telefon alespoň funguje. Problém je, že už se nedá téměř k ničemu používat - nejdou otevřít SMS zprávy (jen občas, když je šťastný den) a telefon dokonce ignoruje nějaké příchozí hovory a rovnou z nich dělá zameškané. O internetovém prohlížeči nemluvě.
Nevíte někdo, co se děje nebo co s tím?
Děkuju
Za mě jedině Android. Windows ani náhodou...
Žádná reinstalace neexistuje. A ani není potřeba. Pokuď by jste chtěla obsah telefonu smazat,
dělá se to tzv. hard resetem.
S tím místem se mě to nějak moc nezdá...
Zkuste telefon "spustit znovu". Je to jako když resetujete počítač. Vyvolá se dlouhým stisknutím horního tlačítka.
Kdyby jste byla z Prahy, mohl bych Vám pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.