Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, kterou si pořídit LED TV. Potřebujeme nějakou s menší úhlopříčkou a těch není zase takový výběr.
JVC je u nás nyní v akci, takže cenový rozdíl mezi nimi je v tuto chvíli jen 400 Kč.
já mám v pracovně Hyundai LLF22814MP4 připevněnou na zdi potěšilo mě FullHD a rozumná uhlopříčka 22" za necelé 4000 Kč dobrá televize. Nizká spotřeba, dlouhá výdrž jede v podstatě celý den jako taková zvuková kulisa aby nebyl nikdy klid a po asi dvou letech pořád jede naprosto bez problému. Ten váš Hyundai na tom bude stejně jen je menší. S JVC nemám zkušenost.
Naši mají LED TV Samsung 4. série, 32" 80cm, typ UE32F4500AW a mě osobně se velice líbí, nádherný HD obraz, má to několik USB, internet, wifi a jde do ní dát i karta bez nutnosti STB. Nevím teda kolik stála, ale na heurece určitě bude k dispozici. Philips nebrat, všichni na ně nadávají.
doplněno 29.08.13 12:01: Co mi bylo řečeno v prodejně elektrospotřebičů, tak dneska kvalita není otázkou značky, typu, spotřebě nebo dokonce typu přístroje ale je to o tom na trefit dobrý kus. Není to jako dřív, že byla určitá značka tam jste měl jistotu, že je to kvalitní. Dneska použel žijeme ve spotřební době a vše se vyrábí tak, aby to vydrželo dobu záruky a případné opravy byly dražší jak nový výrobek, aby si člověk každých pět let kupoval televizi, lednici, mrazák, každé tři roky počítač a mobilní telefon apod. Oni na tom vydělávají a pokud nebudeme chtít používat věci z první republiky, které sice slouží, ale už nejsou tak technicky vyspělé či rozměrově kompatibilní, tak nám nezbude, než se tomuhle systému podvolit a věřit, že natrefíme právě na ten dobrý kus.
Malý TV je lepší už raději vybírat mezi LCD/LED monitory s DVB-T tuner, které lze použít zároveň jako TV a monitor k počítači. Pokud to máte do dětského pokoje, tak není lepší volba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.