Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou LED TV?

Od: meandra* odpovědí: 8 změna:

Prosím poraďte, kterou si pořídit LED TV. Potřebujeme nějakou s menší úhlopříčkou a těch není zase takový výběr.

JVC je u nás nyní v akci, takže cenový rozdíl mezi nimi je v tuto chvíli jen 400 Kč.

Hyundai LLH 19806 nebo JVC LT-22HD46U

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

2x

já mám v pracovně Hyundai LLF22814MP4 připevněnou na zdi potěšilo mě FullHD a rozumná uhlopříčka 22" za necelé 4000 Kč dobrá televize. Nizká spotřeba, dlouhá výdrž jede v podstatě celý den jako taková zvuková kulisa aby nebyl nikdy klid a po asi dvou letech pořád jede naprosto bez problému. Ten váš Hyundai na tom bude stejně jen je menší. S JVC nemám zkušenost.

repkin*
hodnocení

2x

Naši mají LED TV Samsung 4. série, 32" 80cm, typ UE32F4500AW a mě osobně se velice líbí, nádherný HD obraz, má to několik USB, internet, wifi a jde do ní dát i karta bez nutnosti STB. Nevím teda kolik stála, ale na heurece určitě bude k dispozici. Philips nebrat, všichni na ně nadávají.

doplněno 29.08.13 12:01:

Co mi bylo řečeno v prodejně elektrospotřebičů, tak dneska kvalita není otázkou značky, typu, spotřebě nebo dokonce typu přístroje ale je to o tom na trefit dobrý kus. Není to jako dřív, že byla určitá značka tam jste měl jistotu, že je to kvalitní. Dneska použel žijeme ve spotřební době a vše se vyrábí tak, aby to vydrželo dobu záruky a případné opravy byly dražší jak nový výrobek, aby si člověk každých pět let kupoval televizi, lednici, mrazák, každé tři roky počítač a mobilní telefon apod. Oni na tom vydělávají a pokud nebudeme chtít používat věci z první republiky, které sice slouží, ale už nejsou tak technicky vyspělé či rozměrově kompatibilní, tak nám nezbude, než se tomuhle systému podvolit a věřit, že natrefíme právě na ten dobrý kus. :(

Já si Philipse moc chválím. Vše funguje jak má, spokojenost veliká. Na co nadávám to je LG. To ani náhodou.

hodnocení

0x

Ta JVC by měla mít zabudovaný DVD přehrávač, což může být pro rozhodování plus i mínus, podle toho, zda o něj stojíte nebo ne.

meandra*
hodnocení

Ano, JVC má integrovaný DVD přehrávač. Samozřejmě je to výhoda, ale není to pro nás rozhodující. Spíš se jedná o posouzení jiných hodnot, spotřeba (bude téměř stále zapnutá), obraz, kvalita ...

kangaroo*
hodnocení

0x

lcd-monitory.heureka.cz/...

Malý TV je lepší už raději vybírat mezi LCD/LED monitory s DVB-T tuner, které lze použít zároveň jako TV a monitor k počítači. Pokud to máte do dětského pokoje, tak není lepší volba.

lcd-monitory-s-tv-tunerem/...

daniell*

Ten Hyundai má také věstavěný DVB-T tuner to mají snad všechny LCD/led tv, na trhu už by se asi obtížně hledala tv bez tohoto a jako monitor ji k pc použít také má HDMI vstup-to má také většina.

meandra*
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]