Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený mobil - jak ho najít?

Od: panokurka* odpovědí: 5 změna:

Ztratil jsem mobil možná jen pozapomněl někde

Myslím žeho nikdo nevzal protože když si na svoje tel.číslo zavolám tak se ozve že není dostupné takže SIM v mobilu je.

Byl to samsung galaxy mini nejde ho nějak najít např. přes policii? Nebo gps?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

4x

pokud neni dostupné tak už je vypnutý nebo bez sim

iz*
hodnocení

1x

Jakého máte operátora? A máte paušál nebo předplacenou kartu?

V případě paušálu bych doporučila pro jistotu SIMku zablokovat a vyměnit za novou (u Vodafone 1x ročně zdarma, u jiných operátorů cenu nevím).

Jinak nedostupné číslo podle mne zanmená spíše to, že SIMku už nálezce vyhodil ...

kamilka1995
hodnocení

0x

Tak záleží na tom, jestli tam máš nastaveného mobilního stopaře, ale pokud o tom nevíš tak asi ne, protože to by sis musel nastavit ty sám..Policajti se tím zabývat nebudou jen si to zapíšou a nic a možná ani to ne..ale třeba to najde někdo kdo ti jej vrátí :)) tak jako jsem jej vracela já :))

repkin*

S tou policií nemáte tak úplně pravdu, ono hodně záleží, jak se to podá.

doplněno 29.08.13 09:06:

To je Váš názor. Realita je jiná, než se může zdát. Hlavně ne vše, co vidíte ve filmech a seriálech je v našich podmínkách legislativně, technicky či ekonomicky možné a ne vše co se říká v různých zprávách a reportážích je pravda nebo alespoň polopravda.

trtrtt
Jasně, PČR nepátrá (doopravdy, ne na oko!) po vozidlech za statisíce korun a bude hledat mobil za pár stovek... A je jedno, jak se to podá! Vy vtipálku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]