Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektromotor15 kw

Od: david63® odpovědí: 7 změna:
Zdravim
V jakem stroji se vyskytuje motor 15 kw 3 f
Napadl mě jenom asi katr na dřevo .
Poraďte
Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

pasové dopravníky a pohony drtičů nevym jestly přesně 15kw ale můžu zjistit přesně

hodnocení

0x

Obrabeci stroje a centra, velka cerpadla, saci jednotky, zkratka vsude, kde je potreba.

Na 15kW nevidim hlavne v tezkem prumyslu nic moc svetoborneho.

Nebo se ptas konkretne, ze nejaky shanis?

hodnocení

0x

15 KW a klidně i víc má třeba ten katr, jak houpačka tak pásovej, širokopásová bruska, motor odsávání, kompresor a na mnoho věcí jsem si vůbec nevzpoměl.

Jen tak na okraj. Ve Špindlu, u zasněžování na Hromovku jsou dole u Labe v čerpací stanici dva motory po 250 KW.

hodnocení

No protože možna do konce roku se mi objevi doma na dvorku tak se ptam jestli se dá vubec prodat? Nic mu neni jen už nebude potřeba puvodně prohaněl vzduch v kině od 18 zaří v divadle...
Motory 3 kw mi šli na dračku jen se po nich zaprašilo a po 1,1 kw tak jsem prodal jeden a druhej mi tu ještě leží.
Tak jsem trochu zmatenej
doplněno 28.08.13 23:56: No když jsem byl v pražský teplaransky na brigadě v malešicích tak horkou paru po praze honi několik motoru o vykonu 1 MW ( jeden) 6 kv
A to nebudou sami
zajixxx*

širokopásová bruska- mohu potvrdit.

Ale pochybuji že se vám jej podaří prodat.. ale jestli jej máte za odvoz tak rozebrat na měď...

Prodat jedině do fabriky, ale pochybuji že budou mít zájem. 15kW už žádný kutil jen tak běžne v domácnosti nezapojí...(resp. mu nikdo nedovolý takový jistič v char. C)

hop®
hodnocení

0x

... se tu někdo zmínil o horách...

... na menší vlek tak akorát, ne?

praivo*

A k tomu to 250kVA 3f trafo, co je teď za 50k Kč na Aukru :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]