Nejste přihlášen/a.
Jak prehrat film na usb v LG televizi? Pripojka v televizi na usb je, ale nevim, jak spustit film... diky
Flešku s filmem vložit do USB portu v tv a na televizi by mělo samo naskočit možnost přehrát z usb.
Na mé LG se objeví po vložení USB - Přehrává a poté se objeví nabídka FILM-FOTO-HUDBA..
Vyberete film a je to.
Jen se podívejte v jakém formátu máte flešku. Má tv umí jak FAT32 tak i NTFS..
Pokud máte tv puštěnou a vloženou flešku, tak zmáčknete tlačítko na ovladači INPUT a vyberete USB...
doplněno 28.08.13 19:27:A jak je napsáno výše, některé starší modely uměly jen FOTO a HUDBU...
Já vložím flešku a potom musím do MY APPS(MOJE APLIKACE) a potom do SEZNAM VSTUPŮ a tam je KABEL(TV), RGB(PC) a USB a na to kliknu a pak se mi teprve otevře nabídka složek ve flešce.
Nejlepší by bylo napsat sem přesný typ TV. Poté už můžeme velmi jednoduše zjistit, jaký formát musí "fleška" mít, zda vůbec podporuje přehrávání videa přes usb, jaké typy souborů je schopna přehrát a jakým způsobem je spustit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.