Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit film na USB v LG televizi

Od: zuzika* odpovědí: 6 změna:

Jak prehrat film na usb v LG televizi? Pripojka v televizi na usb je, ale nevim, jak spustit film... diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
pokud na flesce mas film a tv ti ho neukaze tak neni odemcena tato funkce a prehraje ti pouze mp3 nebo fotky da se to obejit ale prichazis o zaruku

prskac1*
hodnocení

0x

Flešku s filmem vložit do USB portu v tv a na televizi by mělo samo naskočit možnost přehrát z usb.

Na mé LG se objeví po vložení USB - Přehrává a poté se objeví nabídka FILM-FOTO-HUDBA..

Vyberete film a je to.

Jen se podívejte v jakém formátu máte flešku. Má tv umí jak FAT32 tak i NTFS..

Pokud máte tv puštěnou a vloženou flešku, tak zmáčknete tlačítko na ovladači INPUT a vyberete USB...

doplněno 28.08.13 19:27:

A jak je napsáno výše, některé starší modely uměly jen FOTO a HUDBU...

hodnocení

0x

Já vložím flešku a potom musím do MY APPS(MOJE APLIKACE) a potom do SEZNAM VSTUPŮ a tam je KABEL(TV), RGB(PC) a USB a na to kliknu a pak se mi teprve otevře nabídka složek ve flešce.

kangaroo*
hodnocení

0x

Problém může být i v podpoře možných přehrávaných video formátů (avi,mpg,mp4,mkv,...) Pomoc je snadná převést do vhodného formátu. Mě třeba TV nebere některé mp4 formáty, tak video zabalim do mkv souboru a ten TV přehraje na 100% přitom video stopa tam zůstává na 99% úplně stejná mp4e. :)

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Nejlepší by bylo napsat sem přesný typ TV. Poté už můžeme velmi jednoduše zjistit, jaký formát musí "fleška" mít, zda vůbec podporuje přehrávání videa přes usb, jaké typy souborů je schopna přehrát a jakým způsobem je spustit.

LG seká třeba deset tipových řad televizí s jedním disajnem. Televize jsou na venek k nerozeznání ale jedna má třeba usb vstup jen pro účely aktualizace firmware, druhá umí z flešky číst jen soubory JPG třetí zvládá filmy. Od toho máte návod a tipový štítek na přístroji. Všechny ostatní rady jsou, když neznáme přesný tip platné jako věřtba z křišťálové koule.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]