Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digitální foťák zčernal displey,co s tím?

Od: kyticka777® odpovědí: 3 změna:

dobrý den, mám giditální fotoaparát Olympus. při běžnám focení mi najednou naprosto zčernal displey, párkrát probliknul ukázaly se černé čáry a zase nic( jen dodám,že nespadl ani se na něj nic nevylilo) zkusila jsem ho napojit na komp a i fotky co jsem udělala tzv na slepo jsem normálně stáhla. co se s ním mohlo stát? má cenu ho dávat do opravy? popřípadě vyplatila by se? je starý cca 5 let děkuji vám

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

2x

Na fotoaparátu mohl odejít s největší pravděpodobností LCD display.

To je můj odhad.

Pokud jste s fotoaparátem spokojeni tak jej můžete dát do servisu s tím, že si necháte udělat cenový odhad opravy a podle toho se rozhodnete zda opravovat či nikoliv.

Maximálně v servisu zaplatíte nějakou stokorunu za diagnostiku závady a cenové nabídky opravy.

hodnocení

0x

Baterie jsou v poradku?

hodnocení

ano,baterie jsou v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]