Zdravím ve spolek, mám půl roku staré bourací kladivo CMI. Dělám na baráku odpady a vodu takže teď dostalo týden pořádně zabrat. Když jsem naposledy kutal díru skrz zeď pod úrovni podlahy bylo to tak nepřístupné že jsem musel kango otočit vzhůru nohama čili motorem vzhůru. Po zhruba půl hodině ale začal přístroj smrdět a fest kouřit. Myslel jsem že se pálí izolace v motoru ale kouř jde až o patro výš z kompresoru nebo převodovky. Smí se kladivo používat vzhůru nohama a hulí to protože se prostě něco opotřebovalo, nebo je poloha vzhůru nohama tabu a nemám se o tom při reklamaci raděj vůbec zmiňovat? doplněno 28.08.13 14:14: Návod jsem samozřejmě v souladu s heslem že návody čtou jen lidi s nedostatkem fantazie někam založil
Mám také CMI, to že občas smrdí beru normálně, pořád ale funguje, spíš si myslím, že se pálí více uhlíky a blbě to větrá prach. Každopádně jsem ho nakoupil za "babku" na aukru, takže až scípne, koupím znova "nové".
doplněno 28.08.13 16:30:
Tak pokud to bylo v rámci reklamace, tak super. Holt musíte Vaší ženu častěji posílat na reklamace mužských záležitostí. :D,
Dal jsem ho ženě do auta když pojede kolem krámu ať ho hodí do opravy a právě volala že dostala nový kus a ještě novější model. Tak to je první dobrá zpráva tento týden
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.