Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtel jsem se zeptat, jak se převádí číslo od vodafone k T- mobile? Mám méžnost mít výhodný firemní tarif od t-mobile. Ale musím přejít od vodafone k T-mobile. Od T.mobile mám vygenerovaný kod, který mám zadat někde u vodafone, ale nevím kde. Na prodejnu to mám z ruky a prý to jde nějak přes hlasovou službu operátora, ale nic jsem tam nenašel. Hledal jsem i na stránkách vodafone. Kde to mám prosím hledat?
A můžete přejít sám? Neměl by přechod zajišťovat tzv. správce smlouvy - nějaká osoba ve firmě, většinou někdo od IT.Přecházela jsem od O2 k T-mobile ze stejného důvodu. Vše zajišťoval právě správce smlouvy.
Pokud budete mít číslo pod firemní smlouvou, tak si bez správce smlouvy moc neškrtnete - vešteré změny služeb, akcivace balíčků apod vám musí zařídit on.
u nás je to tak že firma nabízí výhodný tarif. Já musím podat žádost, kde jsem dostal nějaké číslo a jít na t-mobile uzavřít smlouvu a ti to pošlou na firmu. potom když odcházím od jiného operátora, nechat uvolnit číslo a t-mobile ho příjme a je to skoro hotové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.