Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moudré lidičky
Chtěla bych Vás moc moc poprosit o radu. Vlastním televizor LG 50PM680S a nemohu na něm přehrát on-line pořady z Primy, konkrétně z prima play, přitom z archívu ČT bez problému jakýkoliv seriál či film pustím
. Na prima play vše načítá jako standartní on-line stránky, ale pří spuštění není možnost kliknout na play
. Myslím, že té TV chybí nějaký jak na počítači Plugin nebo Kodek
. Dá se to někde na Smart TV stáhnout či doinstalovat? Máte někdo zkušenosti ze značkou LG s smart TV a pořady z Primy?
Dobrý typ, či radu samozřejmé ohodnotím dobrá odpověď
. Předem Velmi děkuji.
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanča
Dobrý den, domnívám se, že chyba bude v aplikaci Adobe Flash Player, resp. pokud ji najdete v aplikacích TV, tak zkuste její aktualizaci. Mělo by to být někde v nastavení a tam správa těch aplikací. Výsledek ale nezaručuji, resp. jestli nějaká novější verze AFP je. Zdravím!
doplněno 27.08.13 10:23:Hledejte v TV aplikaci (ikonu) s tímto nebo podobným logem.
doplněno 27.08.13 16:27:To se docela divím. Já mám sice jinou TV, ale ten AFP bych u smart-TV předpokládal. Možná je tam jiná ikona nebo se to jmenuje jinak - možná jen Flash Player. Podívejte se raději znovu.
Mám sice jinou LG ale když na ovladači kliknu na MY APPS a potom najedu do NASTAVENÍ a potom na PODPORA tak mi jako první možnost nabízí AKTUALIZACI SOFTWARU.
Dobrý den,
chyba je opravdui na straně primy přehrávače které prima používá běží na takzvaném flash playeru, který bohužel pomalu mizí a většina televizí je bohužel nepotporuje,. čekalo se že dojde k úplnému vymícení flashe ale bohužel nikoli tak se výrobci až teď znovu na tento fakt adaptují
LG televizory OPRAVDU nepodporují Adobe Flash player.
V prohlížeci mi vyskočí: Flash player není podporván.
To se snad objeví i na našem TV,neříkejte že ne.I na nejlevnějším krámu,na kterém je internet,,tato hláška naskočí,protože je to oznámení z internetu - ne z přístroje.
LG televizory OPRAVDU podporují flash player.
Ovšem ne všechny. A taky podporují jen verze co mají z výroby. Takže pokud se objeví nová verze a stránka jako ta na Prima.play podporuje jen nejnovější, tak máte smolíka, protože LG a jeho webOS nepodporují stahování aplikací. A aktualizace softwaru nepomáhá.
Třeba jako ta moje. Má flash player 10, ovšem Prima.play má 10.01.
@fran56ris: Jelikož je to otázka z roku 2013, tak už si to tazatelka nějak zařídila nebo se s tím naučila žít.
Co se týče toho Flash playeru: Proč bych ho OPRAVDU neměl? Jen prostě nejede na stránkách vyžadující ten nejnovější.
Slyším i vidím pouštím přez notebook,nic jiného nezbívá, naše tv primu play prostě nepřehraje
ale mám appku v tv stream která jede fakt dobře. Škoda že prima něco takového neudělá
Ahoj ja mam lg LF631v mam ten stejný problem pokoušim se ho vyřešit přez rok jen pochvilkách horší je že podpora primy-play se nozívá max par emailu pak se neozíva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.