Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké bezdrátové klávesnice k TV

Od: repkin* odpovědí: 5 změna:

Ahojte, naši si koupili LED TV Samsung 4. série, 32" 80cm, typ UE32F4500AW, má to WIFI, takže jsem je připojil na internet. Má to i USB, takže bych jim chtěl k tomu objednat bezdrátovou klávesnici s myší. Můj dotaz zní, pasují všechny dnes prodávané bezdrátové sety klávesnice+myš do nových moderních televizí, nebo to musí splňovat nějaké požadavky? Kupříkladu nevím, zda by to náhodou nemohlo chtít ovladače a jak bych je do TV nainstaloval. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Někteří výrobci sice některé doporučují, ale fungovat by měla každá jednoduchá, která nepotřebuje ovladače. Tedy ne multimediální. Moje zkušenost s klávesnicí Genius a TV Philips je taková, že jsem ji použil pro jiné účely. Odezva byla tak pomalá, že se to fakt nedalo. Pokud bych měl pořídit jinou, vyzkoušel bych asi něco takového

Jaké bezdrátové klávesnice k TV
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 25. 08. 2013 11:23:26
Prostě nějakou vyzkoušej. Já si myslím, že druhá tak pomalá TV jako máme my, neexistuje. Ale mě to nevadí, já mám všechno v PC. ... To měl být příspěvek.
repkin*
hodnocení

Kdyby to bylo pro mne, tak bych do toho šel, je to ale pro tátu a mamku a ti vzhledem k věku a zkušenostem s PC mají problémy se samotnou klávesnicí s myší, natož s touchpadem. Když mi odešla myš, hrál jsem přes něj hry na notebooku *smich*.

doplněno 25.08.13 11:48:

Tak táta říkal, že philipsy jsou celkově špatné TV, tak prý není divu. Já mám taky vše v PC, ale jde o to, aby mohl táta lítat na internetu, když jsem doma já.

prskac1*
hodnocení

0x

Televize by měla podporovat USB HOST, nezbytný k tomu aby fungovala klávesnice.

Vem první klávesnici s USB píchni ji do tv a jestli pojede nebudeš mít s jinýma problém.

Dalo by se vyzkoušet teoreticky i na myši do pc(USB)- nezkoušel jsem ale princip je stejný.

kangaroo*
hodnocení

0x

Klávesnice musí mít HID USB třídu, která je nezávislá na typu zařízení.

jarda45*
hodnocení

0x

Já si pořídil normální ( srovname.cz/... ) a taky jsem jí rozchodil. Z prvu je to sice nezvyk, ale dá se zvyknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]