Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC suite - přetažení aplikace

Od: panylka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit. Mám starší nokii 6303i a nainstaloval jsem si program PC suite a pomocí kabelu bych si chtěl vložit do telefonu nějaké aplikace, Však nedaří se mi to, vždy mi to píše hlášku "operace se nezdařila".

Neporadil by mi někdo jak aplikace mohu přetáhnout do telefonu pomocí kabelu? Dělám někde chybu?

Děkuji mockrát

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

a jsou ty aplikace vhodné pro tento přístroj?

praivo*
hodnocení

0x

A jak to děláš? Na instalování aplikací je v PC Suite samostatný program (Nokia Application Installer).

hodnocení

0x

že by byla odpověď prostinká? je v Nokii dost místa?
(když místo dojde, Nokia PC Suite tohle hlásí, napřed se snaží soubor přetahovat, ukazuje se velikost přetahovaného, ale když dojde místo, tak skončí s touhle hláškou)
(jestli je to takhle, tak teda zkusit kopírovat jinam (na kartu?), anebo opatrně něco smazat (radši si to uložit do PC))

panylka
hodnocení

Dobrý den,

děkuji moc za radu však aplikaci Nokia Application Installer klasicky spouštím, ale nejde to nainstalovat, píše to stejnou hlášku.

Co se týče paměti, tak jsem již několik nepoužívaných aplikací smazal, však stále mám stejný problém.

Neporadí mi někdo co mám zkusit dále? Nevím si s tím rady,

děkuji moc.

no asi jsem s radou neuspěl, ale pro jistotu ještě jednou: takže problém spočívá v tom, že nejde zkopírovat soubor do Nokie? - a vypadá to tak, že se to začne kopírovat, a pak to skončí a dá hlášku operace se nezdařila?;
tak jestli je to tak, samozřejmě bych zkusil a) překopírovat něco z Nokie do PC, b) něco malýho do Nokie, c) podíval bych se, kolik volnýho místa je tam, kam to kopíruju, a srovnal s velikostí kopírovanýho souboru;

d) pokud problém vypadá jinak, než jak jsem to popsal, tak bych přeformuloval dotaz (a nejspíš ho vystavil jako novej), sem bych to ale upřesnění taky doplnil

panylka
hodnocení

Dobrý den,

v telefonu je místa dost, již jsem smazal několik aplikací. Problém je v tom, že když přetahuju jakoukoliv aplikaci tak mi to hodí ihned hlášku "operace se nazdařila" aniž by byl pokus o zkopírování. Nejde mi přetáhnout žádná aplikace.

Již si s tím nevím rady.

Neporadí mi prosím někdo? Mockrát děkuji

Přikládám obrázek pro představu

PC suite - přetažení aplikace

mě už samozřejmě nic nenapadá, takže jen můžu doporučit např.:
a) znovu sem zadat otázku (s tím, že jde o problém s tím Installerem)
b) zkusit se zeptat na jiných specializovanějších serverech (do té nové otázky sem bych dal i prosbu o tipy na jiná vhodná fóra)
c) anebo to zkusit i na Nokii? - nejspíš na fb - facebook.com/...,
nebo případně i přes nějaké to diskusní fórum, kde je potřeba komunikovat anglicky - ( nokia.com/... - tady jsou tak všechny možnosti); mimochodem když nic jinýho, lze si od nich stáhnout manuály - zřejmě na všechno i v češtině,
pokoušet se jim posílat mail myslím nemá smysl ((co vím, podporu mailem neposkytujou, ale náhodou ho mám: ContactCentre.Europe@nokia.com - sice komunikujou i česky, ale sotva na téma řešení technických problémů))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]