Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Může mi prosím někdo poradit proč mi nejdou spustit hry.Nebo lépe jak je spustím na Nokii 6300.Stáhnu je a přes USB dostanu do mobilu,ikonka hry tam je,ale prostě nejde spustit.Stahovala jsem je přímo na tuto značku mobilu.Byly ve formátu JAR a JAD.Děkuji.
Tento telefon podporuje javu, chyba může být přímo v těch konkrétních souborech. Napíše to alespoň nějakou chybu? Nejde ani jeden soubor?
Jedna hra mi po spuštění psala,že je spuštěná a přitom nebyla.A další mě někam odkazovaly.Žádné chyby to nepsalo.
Hry mám stažené přímo pro tuto nokii .Ještě jsem to zkoušela i na nokii 5310 a dělalo to to samé.
Tak Jar jsem nahrála i Jad,ale to už jsem dala společně do toho programu PC Suite.Jak to má být prosím přesně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.