Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hry na Nokii - proč nejdou?

Od: milu* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Může mi prosím někdo poradit proč mi nejdou spustit hry.Nebo lépe jak je spustím na Nokii 6300.Stáhnu je a přes USB dostanu do mobilu,ikonka hry tam je,ale prostě nejde spustit.Stahovala jsem je přímo na tuto značku mobilu.Byly ve formátu JAR a JAD.Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento telefon podporuje javu, chyba může být přímo v těch konkrétních souborech. Napíše to alespoň nějakou chybu? Nejde ani jeden soubor?

milu*
hodnocení

Jedna hra mi po spuštění psala,že je spuštěná a přitom nebyla.A další mě někam odkazovaly.Žádné chyby to nepsalo.

Hry mám stažené přímo pro tuto nokii .Ještě jsem to zkoušela i na nokii 5310 a dělalo to to samé.

cybermagefroll*
A kam tě odkazovali? Nemáš stažené jen nějaké demoverze?
milu*
hodnocení

jo tak to jsem si nezapamatovala.Demoverze to nejsou.

cybermagefroll*
A nahrála jsi tam oba soubory, tedy jar (vlastní hra) i jad (popis hry pro instalaci)? Tedy jako první pak spustit jad soubor.
milu*
hodnocení

Tak Jar jsem nahrála i Jad,ale to už jsem dala společně do toho programu PC Suite.Jak to má být prosím přesně?

cybermagefroll*
Ty tam ty hry možná jen kopíruješ. Musíš je přes PC Suite nainstalovat.
Instalace pomocí PC Suite:
Otevřít PC Suite, klepnout na instalování aplikací (Nokia Application Installer), ikonkou s motivem mobilu v levé části vybrat telefon pokud se tak nestalo automaticky. Dále vyhledat požadovaný jar soubor a dvojím kliknutím na něj nebo jeho označením a následným stisknutím zelené šipky která je mezi okny se hra nainstaluje (dole se mihne modrý proužek s průběhem instalace). Poté už byste hru měli nalézt ve sbírce. PC Suite ji neumí dát do složky se hrami...
sakulpol.com/...
milu*
hodnocení

Díky za odkaz,já nic podobného nemohla najít.Tak jak jsi to popsal jsem to dělala,ale mohl být teda špatný ten Jar soubor,uvidíme,ještě to budu zkoušet!Dám vědět.Jinak díky moc!

milu*
hodnocení

Asi dělám něco špatně,ale nevím co?Do mobilu to dostávám přes program Nokia PC Suite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]