Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky z foťáku

Od: betty59® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám foťák Samfung L100, na displeji mi ukazuje 3260 fotek, ale nemůžu se k nim dostat,jenom posledních 150 je k prohlédnutí.Je to možné jenom vyjmutím karty?Ale nemám ji kam dát abychom je mohli prohlížet,při napojení foťáku na PC mám jen těch posledních 150.Jak se k nim dostat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To číslo na displeji (při focení) je počet zbývajících snímků.

Při prohlížení tam bude číslo adresáře a číslo snímku. Např. 100-001, 100-002 ... 100-150

Je to i v manuálu, ten nemáte?

kangaroo*
hodnocení

1x

Kupte si USB redukci na SDHC a micro SDHC karty. Cena cca 30-150Kč podle funkcí. Nejlépe přes Aukro asi nejnižší ceny a poštovné :) Nebo propojte foták s počítačem přes odpovídající USB kabel a nainstalujte program, ale většinou se disk zobrazí bez dalších potřeb.

hodnocení

0x

A není možné, že ta hláška, že tam máte 3260 fotek je chyba? Nebo není to údaj, kolik bylo celkově už fotek vyfoceno tim foťákem?

ladinpraha*
hodnocení

0x

3250 fotek, to je většinou cca 5GB. To se mi nezdá, jakou tam máš kartu? Nemáš tam ve skutečnosti jenom těch 150?

hodnocení

0x

Na mém Canonu displej ukazuje kolik se ještě na kartu vejde fotek.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
vzhledem k parametrům a podporovaným kartám (info o foťáku např zde digimanie.cz/...) se jedná o celkový počet fotek fotoaparátem nafocených (3260), aktuálně je pravděpodobně ve foťáku nafocených a uložených pouze těch 150. Pokud tyto fotky stáhnete a kartu pak přeformátujete (vymažete), první šlo (to velké)bude přibližně stejné, to druhé bude 0.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]