Nejste přihlášen/a.
Baterie. Když se vybije, tak se samozřejmě vypne i telefon.
doplněno 24.08.13 23:08:Chápu. Moje teorie je toto: Vadná baterie nezvládne zvýšení spotřeby při nějaké činnosti a následný náhlý pokles napětí zblbne a restartuje telefon, během startu je ovšem odběr ještě vyšší a nízká kapacita vadné baterie způsobí její téměř úplné vybití. Potvrdilo mi to i několik jiných stránek.
Údajně se do tohoto telefonu dá bez jakékoliv úpravy použít prakticky bezproblémová Nokia BL-5C (Li-Ion, 3,7 V, 1,2 Ah).
doplněno 25.08.13 00:01:Zvýšený odběr může způsobovat i např. komunikace se sítí.
Co se stane, když ho necháš připojený na nabíječce?
Tak zase nejsem tak dementní :DDD tuhle odpověď bych snad ani nečekala... ten telefon je nabitý, třeba 98% a z ničeho nic se vypne, sam se zapne a najednou je baterie prázná, už to chápete?
Děkuji, to zní pravděpodobně,ale je mi divné, že dříve se to také stávalo jednou za čas, tento stejný problém, ale baterii mi to vypnutí a zapnutí nevybilo... a ještě jedna věc, že se to i bez jakékoliv činnosti vypne a zapne, anž bych třeba s tel. něco dělala a všechny úkony jsou ukončeny, to mě mate :///
Když jsem normálně dobíjela, tak se to vyplo a zaplo třeba i na nabíječce nebo myslíš jako nechat to tam celý den?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.