Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrat účet na mobilu

Od: dejvid99 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, koupil jsem přítelkyni mobil s androidem a když jsem stahoval nějaké aktualizace tak to po mě chtělo Gmail tak jsem ho tam dal teda svůj a když mi tedka někdo pošle zprávu na email tak se jí to zobrazí, takže mé přání by bylo kdyby ten můj učet se dal nějak odebrat poradili byste mi? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Přítelkyni vytvoř vlastní účet. Pak jdi do Nasatvení - Účty zobrazí se ti všechny účty. Klikni na Google a odeber svůj účet. Přesná cesta závisí na zařízení, je možné že se u tebe bude lišit od té, co jsem tu popsal.

prskac1*

Učet google lze z telefonu odebrat pouze obnovením do továrního nastavení.

Pokud provedeš tak rovnou zaregistruj nový učet pro přítelkyni na její jméno a mail a nech ho v telefonu.

Pokud vytvoříš nový pro ni a máš zadaný svůj budou v telefonu oba učty tak i tak.

Žádný reset není potřeba!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]