Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdejší rádce a prosím om rady / tipy ohledně vlepení dotykového skla do těla mobilu. Originál je lepen obojstrannou tenkou pěnovou páskou. Nemohu nikde dohledat pásku kde by uváděli tloušťku a taky mne napadá to zalepit něčím jiným. Originál měl jasné známky toho, že sklo po celém obvodu stejně moc nedrželo. Už jsem nějaké pokusy podnikl, ale nic pořádně nedrží. Podotýkám, že není problém abych vyskoušel cokoliv, trénuji to na "šrotu".
Kruciž, to není možné že to nedrželo. Měl jsi oba dva díly důkladně odmaštěné, a na oba dva nanesl silikon?
Co vím tak kvalitní silikon drží jak čer, pomalu jako "pružné" lepidlo...
Jinačí rozebiratelná alternativa, k oboustrané lepící pásce mě nenapadá.
Smozřejmě jsem to měl odmaštěné, opravdu jsem byl hodně překvapený jak málo to drželo. Možná byl málo vytvrzený, ale ty cáry co jsem z toho škrábal byly už jak normální guma. Nepotřebuji ani aby to bylo rozebiratelné, to sklo je vlepené do rámečku a ten rámeček je nacvaklý a přišroubovaný k telefonu. Možná nakonec zvítězí chemoprén / alkaprén, ten určitě nezklame
rumicek:
jasně, náhradní sklo je vybaveno samolepkou, ale já musím spojit sklíčko vydolované z mobilu co měl popraskaný ten rámeček, na netu jsou pásky prodávané jako přímo k lepení sklíček, ale neuvádějí tloušťku. Navíc mě to taky drželo, ale když jsem se rozhodl vyměnit ten rámeček, tak jsem zjistil kam všude se dostal prach, takže místo té pásky bych radši použil něco lepšího. Dnes jsem opravoval E-knihu, displej vlepený paskou a taky všude prach. Ta páska je dobrá tak pro výrobce, ale moc dobré to není, časem se to odchlípne a nezjistíš to jen když to rozebereš. On ten ráměček by mi nejspíš ani nepraskl, kdyby byl lépe spojen s tím sklem, je dost tenký a to sklo jej vlastně zpevňuje.
Zdravím, k otázce bych moldoporučit lepidlo viz foto.
Osobně telefony opravuju a tohle lepidlo se mi osvědčilo.
Tenká vrstvička(opravdu tenká a máte po starosti. Vyzraje za 24 hodin a pokud budou podklady dobře připraveny tak za výsledek ručím.
Koupeno v OBI cena cca 60kč..
doplněno 24.08.13 11:34:Jinak to lepí vše ke všemu. Naposledy testováno na silentbloku krytu motoru TDi, který trpí při volnoběhu velkými vibracemi a bezproblémů drží.
doplněno 24.08.13 11:36:A ony oboustranné lepící pásky kterédodávají ke sklíčkům už nikdy nebudou to co originál.
Zdravím, k otázce bych moldoporučit lepidlo viz foto.
Osobně telefony opravuju a tohle lepidlo se mi osvědčilo.
Tenká vrstvička(opravdu tenká a máte po starosti. Vyzraje za 24 hodin a pokud budou podklady dobře připraveny tak za výsledek ručím.
Koupeno v OBI cena cca 60kč..
doplněno 24.08.13 11:59: Omylem se to tady zobrazilo dvakrát- PARDON...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.