Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepodařený firmware u Thomson 19HT4253

Od: rastasan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Omylem jsem nainstaloval do Thomson 19HT4253 firmware určený pro Thomson 19HT4253C.Po aktualizaci se televize vypnula a nesvítí ani kontrolka.Múžete někdo poradit co stím? Dá se telvize nějak restartovat i bez připojení k síti jako to jde třeba u Pc?Prosím nesnažte se mě kritizovat.Jen jsem si spletl na označení koncovku.Firmware jsem si stáhnul z e stránek Thomson.Může mi někdo poradit?Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že TV nelze nijak restartovat. Změna firmware je vždy velké "dobrodružství" a často se špatným koncem. Jedinou možností je servis, kde by to měli umět zprovoznit. Snad jedině zkusit TV zcela odpojit od proudu a po chvilce zkusit opět připojit a zapnout, jestli nenaskočí. Zdravím!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A ani k továrnímu nastavení tě to nepustí? K návratu do původního nastavení.

rastasan*
hodnocení

Ne.Při upgradu začala dioda na panelu poblikávat a uplně zhasla.Tak ted nevím jestli do televize vubec jde proud.

ben®

Dobrý den, proud do TV jde normálně, ale nenaskočí operační systém (firmware), který je nutný pro provoz TV, resp. ten původní tam už není a ten nový není určen pro tuto TV, tak s ní nepracuje. Doma to nevyřešíte - snad pomůže servis, kde vrátí zpět ten správný firmware přesně pro Vaší TV. Zdravím!

doplněno 23.08.13 10:51:

Až si najdete nejbližší servis, který opravuje i tuto značku TV, tak si tam nejdříve zavolejte a popište jim přesně problém, aby Vám hned řekli, zda to budou umět opravit.

rastasan*
hodnocení

Děkuji za odpověd.Zanesu ji do servisu.

rastasan*
hodnocení

Můj problém je že televize je ještě jeden rok v záruce.Asi jsem o ni tímto přišel.

prskac1*

Ano tímto krokem jste o záruku přišel, protože jste do tv nacpal firmware, který nebyl určen pro vaší tv.

Toto jsem již řešil u kolegové tv samsung a oživení tv v servisu vyšlo na 750kč, s tím že technik nahrál origo firmware.

Doma toto neuděláte, protože jste umrtvil čip, ve které je onen firmware nahraný.

poktom1982*
hodnocení

0x

Zdravím,mám stejnej problém , kterej servis vám to opravil? Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]