Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Omylem jsem nainstaloval do Thomson 19HT4253 firmware určený pro Thomson 19HT4253C.Po aktualizaci se televize vypnula a nesvítí ani kontrolka.Múžete někdo poradit co stím? Dá se telvize nějak restartovat i bez připojení k síti jako to jde třeba u Pc?Prosím nesnažte se mě kritizovat.Jen jsem si spletl na označení koncovku.Firmware jsem si stáhnul z e stránek Thomson.Může mi někdo poradit?Děkuji
Dobrý den, myslím, že TV nelze nijak restartovat. Změna firmware je vždy velké "dobrodružství" a často se špatným koncem. Jedinou možností je servis, kde by to měli umět zprovoznit. Snad jedině zkusit TV zcela odpojit od proudu a po chvilce zkusit opět připojit a zapnout, jestli nenaskočí. Zdravím!
Ne.Při upgradu začala dioda na panelu poblikávat a uplně zhasla.Tak ted nevím jestli do televize vubec jde proud.
Dobrý den, proud do TV jde normálně, ale nenaskočí operační systém (firmware), který je nutný pro provoz TV, resp. ten původní tam už není a ten nový není určen pro tuto TV, tak s ní nepracuje. Doma to nevyřešíte - snad pomůže servis, kde vrátí zpět ten správný firmware přesně pro Vaší TV. Zdravím!
doplněno 23.08.13 10:51:Až si najdete nejbližší servis, který opravuje i tuto značku TV, tak si tam nejdříve zavolejte a popište jim přesně problém, aby Vám hned řekli, zda to budou umět opravit.
Ano tímto krokem jste o záruku přišel, protože jste do tv nacpal firmware, který nebyl určen pro vaší tv.
Toto jsem již řešil u kolegové tv samsung a oživení tv v servisu vyšlo na 750kč, s tím že technik nahrál origo firmware.
Doma toto neuděláte, protože jste umrtvil čip, ve které je onen firmware nahraný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.