Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si koupit nějaký starší mobil s GPS a větším displayem. Věnuji se geocachingu a kladu důraz na dobrou GPSku (samostatnou bez nutnosti připojení k internetu), ale nechce se mi kupovat jen čisté GPS zařízení, jelikož nějaký lepší mobil by se mi hodil. Zamrzl jsem na Sony Ericssonu G502.
Velkým omezením je cena. Rád bych co nejlaciněji, tak do 1500 Kč. Nevím jestli je to vůbec reálné, ale víc bych do toho dát nechtěl.
Líbí se mi Garmin ASUS Nüvifone M10 nebo něco na způsob tohoto, ale koupit to do 1500 Kč je asi nemožný.
Je možné sehnat do této cenové hranice něco solidního, popřípadě s čím máte dobré zkušennosti?
Díky za každý tip.
Do takové ceny sotva seženete dotykový telefon, natož se slušným androidem a schopnou GPS.
Kdyby jste hledal do 3tis. tak už by se dalo něco slabě vybírat.
Jinak do těch 1,5tis snad jedině bazar... a jetě s možností že vás někdo oj...e, a budete bez peněz, a bez telefonu.
Máte úplnou pravdu. Jsem rád, že tu také někdo kešuje.
V podstatě chci sfouknout dvě věci jednou ranou. Zaspal jsem trochu dobu a pořád funguji na starším mobilu, který využívám jen na volání a jelikož nemá až tak špatný foťák i na focení. Přemýšlel jsem zdali nekoupit přímo GPS, kamarád si také koupil Oregona a kešovali jsme s tím a je to hodně hezký. Jiný známý má zase GPS v nějakém HTCéčku a kešuje se s tím také velice dobře. Chtěl bych zkusit nějaký ten mobil a časem se uvidí.
Jak tady píšete, tak 1500 Kč je málo s čímž souhlasím. Jako vrchol bych viděl tak ty 2000 Kč, ale dál už vlak u mě asi nepojede.
Pohlídat si tady i ten OS je docela moudré, díky za rady.
Kdyby jste měli další nápady a rady, neváhejte a pište.
Díky
Jestli chceš ještě nějaké tipy od geocachera, klidně piš na zvidavajanca@seznam.cz... Můžem to probrat.
Psat to tady je asi zbytečné, geocacheri mají svůj virtuální plácek na dotazy (ale tam snad každého raděj prvně pověsí, protože se nemá ptát, ale googlit)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.