Nejste přihlášen/a.
uz cele odpoledne koumu ruzne eshopy a hledam MP3 prehravac ktery umi toto:
nahravat z line-in vstupu primo do MP3 nebo WMA minimalne 128kbps
ma alespon 4 GB pameti
pokud mozno velky display
napajeni z AAA baterie
cena max 3000 Kc
Znate nekdo takovy? Ja at hledam jak hledam tak se mi nedari najit nic co by se mi libilo. Mel jsem puvodne Creative Zen V 4GB, ktery umel nahravat do WMA 128kbps, ale mel zase problem ze mel vestavenou baterii a pri nahravani z line-in se zaroven nedokazal nabijet. Ja potrebuji udelat treba zaznam 8 hodinoveho vystoupeni a Zen umel max 4,5 hodiny a pak umrel.
Poradite nekdo?
Diky moc. Horys
Můžu doporučit tyto značky: Creative,iAudio
Na značku Teac bacha, jen samé špatné zkušenosti. Jinak přehrávače do 3 tis.. tyto:
( iAudio má dokonalý zvuk a podporu Ogg a Flac )
:o)
Njn, ale ani jeden z nich neumi to hlavni: nahravat z line-in vstupu primo do MP3 nebo WMA minimalne 128kbps
Ale i tak dekuju za snahu o pomoc
Omouvám se, že to není odpověď. Ale na nahrávání 8 hodin bych si teda vzal notebook, protože jestli něco příručního umí nahrávat a současně se dobíjet, to stejně nebude spolehlivě v žádným popisu, to bys musel mít napřed v ruce. Navíc to není funkce pro osobní přehrávače typická, natož pro low end.
Notebook je neskutecnej problem na nahravani pri hudebnich akcich. Vetsinou te s nim zvukar rovnou vyzene, protoze mu to bude delat bordel ve zvuku (vazbeni a spol). Proto hledam neco co bude fungovat z baterky. 8 hodin muze byt klidne rozdeleno na 2 casti pri vymene baterky. Ale urcite to musi jit. Drive jsem mel MSI536 a ten to bez problemu umel. Bohuzel mel v sobe pevny disk a tomu se moc nelibily vibrace a tak po vase umrel. Novy uz se bohuzel nedal sehnat.
Tak jednoznačně EMGETON MiniMax3. Je to kvalitní přehrávač a výborně nahrává jak z mikrofonu tak z line-in. Jenom video na něm nepřehraješ. Když tak můžu poskytnut podrobnější osobní zkušenost
Jo a udávaná výdrž je 32 hodin. V praxi je to tak 20-25 což jenom tak nenajdeš:
Creative Zen, vybornej, ale kamaradka ma ted hapr s baterkou, a je uplne novej, ale je trosku vetsi
Jinak ja mam iAudio U3, ten vřele doporučuju, je malej, na podívání přátel stačí... Jestli koukáš hodně na video, je to vic nez hudba, pak Zen, jestli jsi jako ja, a na video ses nadsene koukal jen ze zacatku a smazis uz jen hudbu, jednoznacne iAudio, vydrz dobra, zvuk vybornej...
Jo ale do Zena dáš kartu, u iAudia se musis spokojit s pevnou kapacitou, ale 4 giga postačí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.