Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec baterií ENELOP?

Od: magdon® odpovědí: 9 změna:

S bateriemi (AKU) Enelop mám na rozdíl od jiných velmi dobré zkušenosti. V poslední době je však nemůžu nikde sehnat. Sice jsem narazil na obchod, kde mají asi starší zásoby, ale jen v balení po 4 kusech. Potřebuju však jen 2 (a při jejich ceně se mi nechce zbytečně kupovat další 2). V jednom specializovaném obchodě s bateriemi mi poněkud arogantní prodavač oznámil, že už se nevyrábějí a snažil se mi vnutit náhradu. Vzhldem k jeho vystupování vůči zákazníkovi a k tomu, že jsem nabízené baterie neznal, jsem je odmítl. Takže se ptám, nevíte někdo o prodejně v Praze, kde by se daly baterie Enelop ještě koupit jednotlivě? Neznáte (nejlíp z vlastní zkušenosti) náhradu o minimálně rovnocenných vlastnostech?

Dík za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

GES, asi 69 Kč za kus.

doplněno 07.10.13 14:54:

Prodavač je blb, pořád se vyrábí, jen to koupil Panasonic.

hodnocení

To je nějak podezřele laciné.

praivo*

Laciné, ale podle všeho jsou to opravdu Eneloop. Mám 2 články ve foťáku a ten obrovský rozdíl oproti GP je sakra znát.

ges.cz/...

hodnocení

0x

Jak pise kolega, ted by to mel byt Panasonic enloop (4. generace). Jestli budete kupovat Sanyo enloop, tak si dejte pozor, aby jste poridil 3. generaci, ne prvni a druhou. Jsou kvalitnejsi

rnk*
hodnocení

0x

O rovnocenné náhradě nevím. Co eshop?

patro.cz/...

patro.cz/...

doplněno 07.10.13 18:47:

GES už vám tu radili. Co je na tom laciného? Heureka najde ceny od 53,- Kč: baterie-nabijeci.heureka./...

ges.cz/...

a prodejnu máte v Praze. ges.cz/...

On ten GES se na akumulátory tak trochu specializuje.

hodnocení

No jo, jenže když koupím 2 baterie přes e-shop, zaplatím za dopravu 2x tolik, co za baterie.

Jsou i eshopy s poštovným zdarma třeba TS bohemia - Eneloop

Případně si vybrat eshop s pobočkou poblíž (a vyzvednutím zdarma) třeba Czc - eneloop pobočky

hodnocení

0x

Rovnocená náhrada - GP Recyko, Camellion AlwaysReady, používám je vedle Eneloopek a spokojenost.

Dokud Sanyo nekoupil Panasonic, tak vyráběl Panasonic Infinium

hodnocení

*palec* Pánové, díky za rady. Do té Myslíkovi určitě zaskočím, mám to kousek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]