Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos foto ze samsung galaxy s3 do pc

Od: fior odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

když si přetahuji fotografie z mého telefonu samsung galaxy s3 do pc a následně je v pc otevřu tak se mi nezobrazuje náhled fotografií což je problém při hledání fotografií, které chci např. kopírovat. Zobrazují se mi pouze ikony s napisem JPG.

Když to stejné provádím s fotoaparátem tak je vše v pořádku. Ikony jsou i s náhledem.

Jak lze tento problém vyřešit?

Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

2x

tak jsem to zkousel a skutecne z adresaru Samsung se nahledy nezobrazuji. Ani USB pripojeni PTP ani MTP. ACDSee neumozni ani editovat. Ve vlastnostech obrazku nejsou ani udaje o pixelech. Predpokladam tedy, ze protoze OS Android ma pro JPEG (nejen) jiny zapis, nelze z nej ziskat primo potrebne informace pro nahled. Obrazek se otvira vlastne jeho zkopirovanim do temp adresare v PC. Nejen obrazky ale ani PDF nemaji nahledy. Pouze jedem videosoubor mel nahled v pravem podokne, ale ten byl vlastne generovan z Temp adresare.

Doporucuji snadnejsi cestu. Nainstalovat Dropbox. Povolit Samsungu synchro z fotaku do Dropboxu jen pri spojeni Wifi a pokazde, kdyz prijdes z venku a prepnes mobilni data na WiFi, tak se ti objevi zprava ve vyskakovacim okne vpravo, ze bylo preneseno x fotek do Dropboxu. Odtud to pak supnes kam potebujes. Lze to vylepsit i prenosem na Google, ale zalezi na zaplacenem Storage.

fior
hodnocení

Díky horak, že jste to sám vyzkoušel. Já jsem si nakonec stáhla nějakou aplikacio Samsung kies, kde se fotky ukazují i s náhledem, ale ještě musím všchno prozkoumat tak doufám, že nebude problém!

mowla*
hodnocení

0x

Přepni si zobrazení v okně na Miniatury.

Je potřeba, abys měl zaplý panel Standardní tlačítka (ve menu např. Průzkumníka Zobrazit - Panely nástrojů - Standardní tlačítka - zaškrtnuto) a pak klikni na úplně pravou ikonu (jakoby okénko s ikonami) a zvol Miniatury...

doplněno 19.08.13 17:36:

Tak ťukni pravým do okna ´manageru´ a z menu zvol Zobrazit - Miniatury... Jaký máš OS?

doplněno 19.08.13 19:38:

Protože složku, která se ti otevře připojením foťáku, máš nastavenu na zobrazování miniatur, složky, které otevíráš v počítači - zjevně, ne.

U Win7 - z hlavy to nevím (sedím u WinXP), ale vrámci zobrazení hledej Minuatury, Náhled - rozhodně ta možnost nastavit lze.

fior
hodnocení

I když poklikám na všechny možné nabídky v okně Zobrazit, v mém pc- velké ikony, malé ikony atd. nic nepomáhá:(

fior
hodnocení

Mám windows 7, divné, že když přenáším fotky z fotoapárátu tak náhled fotek mám automaticky

horak*
hodnocení

0x

Pres PC jdi do Samsungu a adresare DCIM - Camera. Otevri nebo zkopiruj do PC a velikost bude radove stovky MB. Pravdepodobne stahujes z adresare DCIM - thumbnails jen ty miniatury, radove desitky kB

doplněno 19.08.13 21:39:

stovky kB - oprava

horak:

ne dobře jsi pochopil problém - tazatel si otevře obsah telefonu na PC (obsah karty jako další disk) a fotografie se mu nezobrazí jako miniatury / náhledy a pak nevidí, které fotografie chce / nechce kopírovat do PC.

horak*

tady to je

Přenos foto ze samsung galaxy s3 do pc
fior
hodnocení

To políčko zaškrknuté nemám...ale stejně náhledy nevidím...

Mně se to stává taky, ale zatím jsem nepátral proč, fotografie z mobilu stahuju minimálně, protože mobilem fotím v největší nouzi. Na focení mám v kapse neustále malinký kompaktík...Není nic horšího než chtít něco zachytit a nemít k tomu i dostatečný optický zoom *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]