Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace aplikace

Od: radeks* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
potřebuji poradit, jak mám naistalovat aplikaci WhatsApp na paměťovou kartu telefonu. Ať dělám co dělám, pokaždé mi nedá instalace jen této aplikace na výběr a automaticky se nainstaluje do paměti telefonu.. Mam nokii C5-03.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud není možnost v nastavení telefonu pro výběr ukládání na ext. SD kartu, tak by to šlo asi jen rootem telefonu. To jsem ale nikdy nezkoušel. Podívejte se viz odkaz, že to je častý problém a záleží na tom, co která aplikace nebo přístroj umožní. Zdravím!

androidmarket.cz/...

doplněno 17.08.13 10:16:

Aha, ale nastaveno ukládání na ext. SD kartu tam funguje a týká se to jen té jedné aplikace? Pak to bude asi přímo v ní tak naprogramováno, jak je uvedeno v odkazu pro OS Android.

radeks*
hodnocení

Dekuji, bohužel mám ale symbian, ne android..

stan44
hodnocení

0x
V Symbianu šlo nastavit primární úložiště i instalace na kartu ale ne všech ap. (záleží i na verzi systému) Na S. se dělal hack třeba pomocí antiviru přímo v telefonu- prace na 5min,pak máš přístup do systém složek, disků nebo nainstaluješ upravenou verzi aplikace. Hledej nějaká fóra ještě jedou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]