Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkový ovladač RC Univers 3

Od: stabos* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny,prosím o radu.Mám univerzální dálkový ovladač RC Univers 3,který bych rád použil na ovládání TV (originál to už má za sebou..).Nevím ale,jak ho aktivovat,aby ovládal příslušnou TV.Kódy přístrojů všech značek (v mém případě TV Samsung) pro univerzální ovladače jsem si stáhl z netu,nevím ale co dál.Mířím na TV a vy´tukávám kódy a nic se neděje.Nemáte někdo návod nebo zkušenost,jak rozchodit tento ovladač?

Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

0x

můžete upřesnit název?

stabos*
hodnocení

Název je v titulku - RC Univers 3 (je to asi starý typ,ale fungovat by snad měl?!),Možná by mi stačil nějaký obecný postup,jak se aktivují univerzální ovladače,asi se to nijak zásadně lišit nebude...

my*
hodnocení

0x

tak přesně ten váš typ jsem nenašel ale snad pomůže toto:

www.conejlevneji./...

www.univerzalniov/...

diplodocs.cz/zear/...

jinak googlete : univerzální dálkový ovladač návod www.google.cz/search

:o)

stabos*
hodnocení

Díky za odpovědi (i za ty na můj mail),vyzkoušel jsem ten postup s opakovaným tisknutím tlačítka POWER při podržení SET a TV a vyšlo to.

Díky a mějte se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]