Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace v mobilu

Od: arkanek odpovědí: 4 změna:

ahoj všem. mám mobilní telefon nokia c5-00. je psáno, že je tam bezplatná doživotní navigace. skutečně jsou v nabídce gps data a ovi mapy. poradí prosím někdo, jak to funguje a zda to je skutečně zadarmo či se něco platí. děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to snadné. Spustíš aplikaci mapy,počkaš až tě gps lokalizuje a už si nastavíš cíl cesty. Je to všechno zdarma,pokud máš vypnuté A-GPS. To ale trvá déle. Když si A-GPS zapneš najde tě to podstatně rychleji,ale stojí to pár halířů za datový přenos. To ovšem taky záleží na operátorovi a máš-li datový paušál.

hodnocení

0x
Ovi mapy jsou jako aplikace a všechny mapy a jejich aktualizace zdarma

mokory*
hodnocení

0x

Dobrý den, já to dělala přes počítač na nokia suite- tam jsou ty mapy- pak se to stáhne do telefonu..

olaf71*
hodnocení

0x

je dobré, že je na Nokia navigace zdarma, ale protože je zdarma, tak mě občas přivede do stavu, kdy bych telefon vzal a praštil s ním o zem. někdy to neukazuje nic, někdy nesmysly, někdy vás to pošle uprostřed roviny kolem řeky se svodidly přímo do řeky atd.pokud odbočíte z trasy, tak trasu nepřepočítá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]