Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalleny mobil - reklamace

Od: kkozelik* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, kupoval jsem Sony Xperii Arc S. Bohuzel v tom nejevnejsim internetovem obchode ktery jsem nasel. Telefon byl uz od zacatku hodne zpomalleny. Telefon pravidelne cistim, ale stejne je vse pomale. Da se pouzivat, ale je to obtezujici. Myslite ze mam sanci na reklamaci? Muzu kdyztak vyzadovat nahradni kus behem reklamace? Nechce se mi byt mesic bez telefonu. Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, no záleží na tom, zda je obchod solidní. Zpravidla Vám ho vezmou na max. 30 dnů do opravny, běžně je telefon opraven za 14 až 21 dní. Nový kus Vám asi nedají, jelikož SE není china šmejd firma.Pokud bez něj nevydržíte, budete si muset najít záložák.

hodnocení

0x
Záleží taky na verzi firmwaru, který tam je. Některé telefony mají verze před opravným patchem. Taky zalezi na pouzivanych a poctu aplikaci..

stan44
hodnocení

0x
Napřed bych se asi skusil podívat po fórech na návody k tomuto telefonu. Jinak všeobecně kompletní formát neuškodí a třebas i nahrát jinou rom- možná ji totiž někdo nahrával na koleně někde ve sklepě misto původní kdoví odkud (muže ale pak zmizet čeština).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]