Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni. Mám problém se sim kartou. Už doma delší dobu ležela a teď jsem ji chtěl použít, ale najednou chce pin. Zjistil jsem že mi ho tam zapnula moje dcera, jenže už ho neví. Problém je v tom že k sim kartě nemám ani PUK a na tel. číslo sim si taky nevzpomenu. Můžete mi někdo poradit jestli neexistuje nějaký program přez který bych připojil telefon s touto sim a pin pak přečetl? Díky všem za rady.
Pokud vím, tak neexistuje - tohle se řeší přes operátora. Ale ležela-li dlouho, znamená to, že nejde o tarif a její číslo mezi vašimi známými asi moc rozšířené není, pokud vůbec. V době, kdy operátoři rozdávají simkarty pomalu na potkání a zadarmo by snad neměl být problém si pořídit jinou? To na té původní tolik lpíte?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.