Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám několik otázek,brzy mi přijde nový telefon Prestigio Multiphone 4055 DUO a já nemám nejmenší ponětí jak funguje na něm SD karta..budu si tam kupovat 16gb kartu..a chci se vás zeptat:
Jak poznám které složky jsou z paměťové karty a které patří do interní paměti telefonu?
Jdou ukládat aplikace i na tu SD kartu? nebo jen do telefonu?
Nejsem v tom nějak velký znalec tak bych se chtěl zeptat jestli nemáte nějaké doporučení..jestli si nemám stáhnout nějakého správce souborů na tyto věci...
A nejspíš poslední věc...Bude potřeba odněkud stáhnout nějakého správce úloh? nebo tam už nějaký bývá...? Narážím tím na to...abych se mi nestalo že bych nechal zapnutých 10 aplikací a pak docházelo k zbytečné zátěži procesoru..proto se ptám zda pořídit nějakého správce úloh se kterým tyto úlohy vypínat
Děkuji za odpovědi
Dobrý den, patrně si tam zvolíte úložiště na tu kartu, tak to poznáte. Dále se to pozná v tom nastavení telefonu (informace o paměti). Aplikace se budou asi nahrávat jen do paměti toho telefonu. Správce souborů tam zřejmě bude nebo si časem stáhnete jinou a lepší aplikaci. A spuštěné aplikace by měly být také vidět v nastavení telefonu. Zdravím!
doplněno 15.08.13 21:07:Není zač. Bude tam OS Android a ten má velkou spoustu aplikací ke stažení (řada z nich je zdarma).
Ta karta mikro SDHC může být až 32 GB.
Zdravím Bene, jen by mě zajímalo jak se dá nastavit v Androidu primární úložiště jako paměťová karta.Ať hledám jak hledám,tuto možnost nenachazím ani v 4.0 ani v 4.1.
Dobrý den, no, zdá se, že je to komplikovanější a záleží na přístroji, jestli to v nastavení umožní.
Podívejte se viz odkaz. Také se to prý dá vyřešit rootem telefonu, ale s tím nemám zkušenost.
Ty aplikace jsou tedy komplikovanější, ale stahování dat by se snad dalo nastavit přímo v tom prohlížeči. Nemám možnost to nyní vyzkoušet. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.