Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání na SD kartu

Od: misak* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Mám několik otázek,brzy mi přijde nový telefon Prestigio Multiphone 4055 DUO a já nemám nejmenší ponětí jak funguje na něm SD karta..budu si tam kupovat 16gb kartu..a chci se vás zeptat:
Jak poznám které složky jsou z paměťové karty a které patří do interní paměti telefonu?
Jdou ukládat aplikace i na tu SD kartu? nebo jen do telefonu?
Nejsem v tom nějak velký znalec tak bych se chtěl zeptat jestli nemáte nějaké doporučení..jestli si nemám stáhnout nějakého správce souborů na tyto věci...
A nejspíš poslední věc...Bude potřeba odněkud stáhnout nějakého správce úloh? nebo tam už nějaký bývá...? Narážím tím na to...abych se mi nestalo že bych nechal zapnutých 10 aplikací a pak docházelo k zbytečné zátěži procesoru..proto se ptám zda pořídit nějakého správce úloh se kterým tyto úlohy vypínat

Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, patrně si tam zvolíte úložiště na tu kartu, tak to poznáte. Dále se to pozná v tom nastavení telefonu (informace o paměti). Aplikace se budou asi nahrávat jen do paměti toho telefonu. Správce souborů tam zřejmě bude nebo si časem stáhnete jinou a lepší aplikaci. A spuštěné aplikace by měly být také vidět v nastavení telefonu. Zdravím!

doplněno 15.08.13 21:07:

Není zač. Bude tam OS Android a ten má velkou spoustu aplikací ke stažení (řada z nich je zdarma).

Ta karta mikro SDHC může být až 32 GB.

misak*
15.08.13 21:00
hodnocení

Děkuji :)

Zdravím Bene, jen by mě zajímalo jak se dá nastavit v Androidu primární úložiště jako paměťová karta.Ať hledám jak hledám,tuto možnost nenachazím ani v 4.0 ani v 4.1.

ben®

Dobrý den, no, zdá se, že je to komplikovanější a záleží na přístroji, jestli to v nastavení umožní.

Podívejte se viz odkaz. Také se to prý dá vyřešit rootem telefonu, ale s tím nemám zkušenost.

Ty aplikace jsou tedy komplikovanější, ale stahování dat by se snad dalo nastavit přímo v tom prohlížeči. Nemám možnost to nyní vyzkoušet. Zdravím!

androidmarket.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]