Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadné číslo

Od: skrob® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, delší dobu mi volá toto tel. číslo PW7pgmtx990hvězdička7. Ze zásady to nezvedám, ale nevíte někdo, co by to mohlo být?

Děkuji skrob

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A není to tak, že je to název nějakého uloženého čísla ve vašem seznamu? Schválně se koukněte. Mohlo dojít k nějaké chybě a poškodil se původní záznam, třeba "Andrea", nebo "Jitka"..

Třeba se vám nějaká dobrý známá už dlouho nemůže dovolat. :)

tomkk, to je to, proč zvedáme neznámá a mnohdy nebezpečná čísla, otvíráme neznámé a nebezpečné maily. Protože čekáme nějaký skoro zázrak. "Co kdyby" A taky se zamyslíme nad nějakým "zázrakem" který nám nabízí neznámý hlas, neznámý pisatel. Zapomeneme na životní zkušenost, že nám v životě ještě nikdo nic zadarmo nedal! Že za všechno se platí! *cert*

doplněno 15.08.13 15:44:

tomk, přečtěte si, prosííím, moji odpověď ještě jednou a vysvětlete mi, kde tam říkám, že by se takový hovor měl příjmout. *ee*

Vy jste asi na rozdíl od tazatele nepochopila moji odpověď. Vůbec neradím to číslo brát, nebo na něj dokonce volat. Jen je natolik divné, že tazateli doporučuji v tel. seznamu mobilu zkontrolovat, zda se spíše nejedná o poškozené jméno nějakého známého čísla v jeho seznamu. Pokud má třeba manželku uloženou pod jménem "Moje stará", tak se při zvonění neukazuje "731 55 55 55", ale "Moje stará". Pokud by se tento záznam poškodil, mohlo by se zobrazovat cokoli.

doplněno 15.08.13 10:08:

Koukám, že klidně můžete svoji reakci přesunout pod hejkala, ten by tam dokonce volal i z automatu..

*smich*

hodnocení

Prověřím a dám vědět.Díky

fribble*

Zkusil jsem poslat přes SMS bránu zprávu na uvedené číslo - neodešla (číslo je v nesprávném fomátu). Ale přemýšlím nad tímhle: W7 je OS, pgm je obrázek, tx (txt) je text - nestahl jste si do mobilu neco z PC nebo neuložil MMS?

hodnocení

Je to starý mobil místního důchodce, nečekal bych, že na tom nějak blbnul.

bonie*
tak to si pan důchodce špatně uložil číslo ;)
pod každou klávesou je přeci několik znaků a musí se xkrát zmáčknout aby to byl ten správný znak ;)
prostě mačkal málo nebo hodně
doplněno 15.08.13 13:44: možná by pomohlo cosi jako editovat kontakt

Tím jste mě zmátl, psal jste že to někdo volá vám, tak jsem nepředpokládal, že nevíte co píšete. Pokud je to mobil starého člověka, tak tam skutečně nejspíš nechtě vyťukal nesmysly.

hodnocení

0x

telefonní čísla se většinou skládají z řady čísel... tato kombinace čísel a písmen je neobvyklá...

já bych zkusil na to číslo zavolat třeba z telefonního automatu... pochybuji, že bych se někam dovolal, ale co když... Aspoň bych nezaplatil nějakou horibilní sumu, jen tu minci v automatu, nebo si něco nezavlekl do mobilu...

doplněno 15.08.13 16:40:

zajixxx

A jak na to asi chcete zavolat? xDD to se vám ani nepovede vytočit. na co jsem do příspěvku napsal poznámku : ale co když?

telefon to nezná tak si k tomu přiřadí nějaký vlastní, náhodný název.

A co když si i já k tomu náhodně přiřazenému názvu přiřadím správná čísla, teda 797 74689 990 *7?! možná se dovolám do krajin býv.Sojuzu, ten měl kdysi předvolbu začátek č. 7... dnes Russia a Kazachstan

stále platí to: pochybuji, že bych se někam dovolal, ale co když... Aspoň bych nezaplatil nějakou horibilní sumu, jen tu minci v automatu, nebo si něco nezavlekl do mobilu...

zajixxx*

A jak na to asi chcete zavolat? xDD to se vám ani nepovede vytočit.

Možná vám někdo volá ze skrytého čísla(policie aj.) a telefon to nezná tak si k tomu přiřadí nějaký vlastní, náhodný název.

To nevím, jak by to přiřadil, obvykle rovnou napíše "skryté číslo" nebo "neznámé číslo". Ale taky lze obvykle, pokud nejde o neznámé číslo, otevít nějak vlastnosti. Třeba přes přehled hovorů najít nepřijaté a zkusit "upravit číslo"" nebo jinak, to záleží na typu telefonu- O jaký se jedná?

zajixxx*

Co si pamatuji tak staré telofeony alcatel, nedokázaly zobrazit skryté číslo, a napsali číslo ale nesmyslné a dlouhé.

Co má tazatel za telefon?

Nejde u nějaké aplikace pro telefonování z internetu nadstavit identifiktor? číslo, písmena? místo přezdívky? xD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]