Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy mobil,vybita baterka

Od: juglans® odpovědí: 10 změna:

Dobry den,koupila jsem si dotykac sony xperia.Nejdriv me vydrzela baterka tak den,presto,ze jsem na mobilu nepracovala.Dala jsem tedy k reklamaci.Nyni vydrzi baterka bez nabijeni 2 dny a na mobilu nic nedelam.Je to normalni?Mam stary krumpl Nokia 8 let a tohle jsem nezazila.kdyz se s mobilem nevolalo,zustal nabity porad.Je pravda,ze jsem nevyuzivala internet.Proto se ptam,ikdyz zrovna nepracuji s novym mobilem,muze to internet ovlivnit?Prosim polopaticky,nejsem znala techniky.Diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, to, že baterie vydrží na dotykovém mobilu den,dva, je úplně běžné. Dotykový display spolu s procesorem mají velké energetické nároky a tak cucají baterií jako o život. Nikdy jsem neviděl dotykový smartphone snad až na ty do hor, co by vydržel více jak 3 dny na jedno nabití. Já to vyřešil tak, že jsem si koupil tlačítkový smartphone Nokia E52, výdrž baterie 21 dní a bylo.Docela mě zaráží, že Vám na reklamaci neřekli, že je to normální a vzali to na opravu.

hodnocení

Dobry den,take se divim,proc to vubec vzali na reklamaci,pokud je to normalni.zlata nokia.co mi doslouziva,vydrzela hodne dlouho nabita,vlastne i ted po 8 letech.

Ale ta Nokia je "hloupá", ostatně pracovníci servisu taky neoplývají inteligencí :D

Nemyslím si, že je hloupá :D . Na tyhle starší mobily s javou šlo náhodou mnohem víc chytrých aplikací než na ty nové Androidy na které jsou většina jen samé konzumní sr**ky.

hodnocení

2x
Vypnout wifi, gps..
doplněno 15.08.13 00:14:

Také v systému (či pomocí stažené aplikace) se můžete podívat, co vám baterku vybíjí. Takže nabijte baterii na 100% a cca po dni se podívejte, co vám ji vybilo:

androidmarket.cz/...

Pokud se vše povypíná a mobil používá minimálně, tak by se na 3..4 dny mělo jít dostat.

Pro srovnání můj podobný mobil se po povypínání všeho co jde dostane cca z jednoho a půl dne i na 6 dní, ale běžně tak 4.

zvidavajanca*

A taky data (2G nebo 3G)... (počíteč, který je taky zaplý a nic na něm neděláte spotřebovává energii...)

hodnocení

tomkk-tento odkaz je dobry,ale stejne to mam na mobilu trosku jinak.takze treti bod nenasla.Jeste podumam,nebo zajdu na prodejnu,at najdou.diky

vlasatec*
hodnocení

1x

Mám HTC desire HD bez používání vydrží dva dny, když ho používám vydrží třeba jen 4 hodiny. Po roce jsem ale baterku musel vyměnit za novou.

Odpověď tedy zní, že je to u dotykových mobilů úplně normální.

hodnocení

0x

Mám úplně nový a vydrží mi den. A jsem spokojen.

hodnocení

Dekuji vsem za rady,tak nejak je i to jasne a vylepsit snad i pujde.Ach jo,zlata Nokia,stary kram.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]